ja korzystałem z obu i jeszcze innych;
Asianconnect pojawił się najwcześniej - mając konto u nich masz dostęp do ich softu który pozwala Ci obstawiać na piłkę i bodajże koszykówkę bez konieczności logowania u bukmachera. Możesz też założyć zwykłe konta, które niczym się nie różnią (może niekiedy poza limitami) od konta które byś założył u bukmachera.
Limity mogą się różnić z powodu "Forced Position Taking" do którego są zmuszani brokerzy operujący na rynku "sharp" gdzie bukmacherzy głównie tracą na takich klientach.
Signbet nakłada około 50% PT , IBC bodajże 60% - dla różnych brokerów są to różne wartości.
PT ma podobny soft do asianconnect, który nazywa się mollybet i jest używany przez większą ilość brokerów na rynku.
Z wypłatami i wpłatami przez
netellera nigdy nie miałem problemu - każdy broker będzie miał swoje warunki typu 1 wypłata w miesiącu darmowa. Podobnie z depozytami - każdy broker będzie miał inne warunki.
Czas realizacji zakładów niczym się nie różni od grania na zwykłym koncie u bukmachera - jedyne różnice mogą być przy skype betting gdzie klient chce zagrać powyżej dostępnego limitu u buka.
Powiedzmy chcesz zagrać 10 tyś EUR na handicap azjatycki w lidze albańskiej a skumulowany limit w 3 azjanach wynosi 1.5 tys EUR, wtedy piszesz do nich zlecenie oni Ci wyliczają +/- jaki kurs możesz dostać przy 10k i stawiają to dla Ciebie.
Obie firmy są ok i nie ma się raczej czego bać, oni operują na zasadzie prowizji od bukmacherów za obrót więc zazwyczaj nie są narażeni na ryzyko a jedyne koszty to operacyjne. Zapewne dla niektórych klientów sami biorą część ryzyka i wtedy widać to po wyższych limitach dla tych klientów.
jakbyś mial jakies pytania to chętnie odpowiem.