zalezy u których - brokerzy z reguły starają się ograniczać koszta i korzystaja z prywatnych kont neteller / skrill aby ominąć merchant fee.
Bo ma to wiele zalet a pozatym z tym pozostali to bym poczekał bo do 1.04 może nikt nie zostać.Dlaczego po prostu nie gracie u buków, którzy zdecydowali się pozostać na polskim rynku?
A ty rozumiesz że blokady bukmacherów nie są problemem tylko zaprzestanie przez nich świadczenia usług dla Polaków.Dlaczego nie bierzecie pod uwagę blokady stron brokerskich i piszecie na forum takie farmazony? Jesteście tak naiwni i nieostrozni że aż mi słabo...
Forum inwigilowalbym post by post sybskrybujac każdy wątek, ale pewnie służby są głupsze od was..
Ciszej jedziesz dalej zajedziesz.
Rozumiem,że według ciebie,że nie ma możliwości ich obejścia?Nie popadajmy w paranoje.Dlaczego nie bierzecie pod uwagę blokady stron brokerskich i piszecie na forum takie farmazony? Jesteście tak naiwni i nieostrozni że aż mi słabo...
Forum inwigilowalbym post by post sybskrybujac każdy wątek, ale pewnie służby są głupsze od was..
Ciszej jedziesz dalej zajedziesz.
To już każdy sam zadecyduje czy się podporządkuje czy pójdzie inną drogą.Tak samo jak każdy będzie miał możliwości zignorowania tych fikcyjnych blokad.Rozumiem. Ale wy nie rozumiecie że zakład macie zagrać w buku płacącym podatek w Polsce? Rząd ma gdzieś czy grasz, tylko co z tego im wpada.
Ja Cię też w pełni rozumiem co do nie wypowiadania się na otwartym forum na pewne tematy. Gdyby rząd nie był taki zachłanny w podatkach akcyzie itp. to by im więcej do kieszeni wpadało i nikt by nie kombinował. Każdy podnosi lament jacy to zagraniczni bukmacherzy źli bo unikają podatków a nikt nie zwróci uwagi na zachłanność rządu.Rozumiem. Ale wy nie rozumiecie że zakład macie zagrać w buku płacącym podatek w Polsce? Rząd ma gdzieś czy grasz, tylko co z tego im wpada.