>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brazylijska samba kacmona

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Botafogo - Cruzeiro
powyzej 2 (1.43 Bet365)
1/10

Botafogo nadal walczy o mistrzostwo, za to Cruzeiro potrzebuje punktów w walce o utrzymanie. Patrząc na tabelę to drużyny z dwóch różnych biegunów, ale przecież obie ekipy to porządne marki, które kadrowo wydają się być na tym samym poziomie. Typy na zwycięzce tego meczu na pewno odpuszczam, a jeżeli miałbym już coś grać to jakiś over bramkowy. Botafogo podrażnione dwoma porażkami pod rząd musi zdobyć komplet punktów, jeśli nie chce już całkowicie stracić kontaktu z liderem. Caio Junior liczy dzisiaj na zwycięstwo i na pewno zagrają bardzo ofensywnie. Cruzeiro było w poważnym dołku, ale cieszy ich przełamanie w ostatnim meczu. Mam nadzieję, że zwycięstwo z Atletico GO to początek lepszej serii. Wreszcie Raposa przełamała się w ofensywie i te 3 bramki powinny odblokować ich napastników. Za to obrona niestety popełnia błędy. Przy obu straconych bramkach obrońcy trochę zawalili, do tego Fabio nie popisał się przy pierwszym golu. Ofensywa odblokowana, problemy w obronie, no i Botafogo, które jest najsilniejszą drużyną domową (najlepszy bilans u siebie z całej ligi i najwięcej bramek strzelonych na własnym terenie).

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
PAŹDZIERNIK 2011
Typy: 13(7/6)
Suma stawek: 40j.
Wygrane: 40,68j.
Zysk/strata: +0,68j.
Skuteczność: 53,85%
Yield: +1,70%

ROK 2011
Styczeń: -21,82%
Luty: -14,62%
--------------------
Lipiec: +5,00%
Sierpień: +5,05%
Wrzesień: +4,56%
Październik: +1,70%

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Ryga - Magnitogorsk
Magni KZ (1.75 Unibet)
3/10
karne = loteria, po takich meczach zastanawiam się nad powrotem do bet365, gdzie są zwroty przy remisach...

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Botafogo - Figueirense
Botafogo DNB (1.40 Bet365)
5/10

Liczę dzisiaj na zwycięstwo Botafogo. Figueirense to nie jest ekipa na Copa Libertadores i nie wiem, jakim cudem oni dalej walczą o G4... Myślę, że ich seria 11 meczów bez porażki powinna się dzisiaj skończyć. Przyjeżdżają do mocnego Botafogo, które musi wygrać, żeby liczyć się dalej w walce o mistrzostwo kraju. Botafogo u siebie jest groźne, co pokazują statystyki. W tym sezonie przegrali tu tylko jeden mecz i to z silnym Corinthiansem. Figue według mnie ma o wiele lepsze wyniki niż wskazuje na to ich skład i potencjał. Dla mnie to niestety nadal przeciętny beniaminek, który nie powinien walczyć o tak wysokie cele. Skuteczność Botafogo zawiodła z Cruzeiro, ale mam nadzieję, że drugiego tak słabego meczu u siebie w ciągu tygodnia nie zagrają. Na wszelki wypadek podpieram się opcją DNB, ale w przegraną gospodarzy dzisiaj nie wierzę. W końcu kiedy seria 11 meczów bez porażki przeciętnego Figue ma się skończyć, jak nie w wyjazdowym meczu z ekipą walczącą o mistrzostwo.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Bahia - Sao Paulo
Sao Paulo DNB (1.72 Bet365)
3/10

Ja nie wiem, jak to możliwe, że SPFC jest poza udziałem w Copa Libertadores. Ekipa, która ma w składzie Cicero, Lucasa, Casemiro, Dagoberto... Ekipa, która sprowadziła Rivaldo, Denilsona i Luisa Fabiano! I oni na razie nie łapią się na CL, nie wygrali 8 ostatnich meczów w lidze, a w sześciu ostatnich meczach strzelili... jednego gola (i to w Copa Sudamericana z Libertadem). Drużyna z kasą, potencjałem, kibicami i takimi piłkarzami raczej nie powinna tak zawalać sezonu. Zmienili trenera i zatrudnili Emersona Leao. Trener słaby, ale jednak powinno się coś ruszyć po zmianie szkoleniowca. Niestety nic się nie zmieniło. Zapowiadał walkę o Sudamericanę, wziął do Paragwaju podstawowy skład i... przegrywa z Libertadem i żegnają się z pucharem, na którym im zależało. To niestety jest żałosne, bo tyle się mówi, że brazylijskie ekipy odpuszczają Suda, bo mała kasa i prestiż, ale tak naprawdę, jak taka wielka firma SPFC chce zdobyć ten puchar to tak samo dostają od słabszych ekip i nic nie mają tam do powiedzenia. Według mnie najwyższy czas, żeby się coś w Sao Paulo ruszyło. Emerson Leao prowadził zespół już w dwóch meczach - 0:2 i 0:0. Czas na jego pierwsze zwycięstwo, a przynajmniej pierwszego gola SPFC od dłuższego czasu (w lidze nie strzelili nic od 4 meczów). Może jestem naiwny, ale wierzę w odrodzenie Sampy. Tak patrzę na ich skład i ciężko tam znaleźć słabe punkty... Tyle wielkich nazwisk, wyniki powinny być o niebo lepsze. Do końca sezonu zostało tylko 6 kolejek i jeżeli Sao Paulo się nie przełamie to mogą zapomnieć o Copa Libertadores w przyszłym sezonie, a to bylaby wielka strata dla klubu. Dzisiaj wyjazd i to nie łatwy, bo Bahia walczy o utrzymanie. Jednak trzeba pamiętać, że Sao Paulo to najlepsza ekipa wyjazdowa w tym sezonie w Brasileirao. Oni na wyjazdach zdobyli więcej punktów niż na własnym terenie, dlatego w ich przypadku nie trzeba się bać o mecze wyjazdowe. Bahia też do potęg ligowych nie należy. Myślałem, że odegrają większą rolę w lidze i szczególnie na własnym terenie będą groźnym beniaminkiem. 32 kolejki minęły i wcale ich mocy nie widać. W 16 meczach u siebie tylko 20 bramek strzelonych i tylko 5 meczów wygranych (w większości ze słabeuszami, którzy bronią się przed spadkiem). W dodatku dzisiaj dalej bez swojego lidera - Carlosa Alberto. Według mnie czas na przełamanie Sao Paulo. Oni wiedzą, że mają dużo do stracenia, muszą walczyć o Copa Libertadores. Emerson Leao zrobi wszystko, żeby wygrać, bo zaraz poleci z klubu bez żadnego zwycięstwa i żadnego strzelonego gola... Goście wiedzą, że mają dużo do stracenia w tym sezonie, dlatego wierzę, że się opamiętają. Z takim składem mogą dzisiaj rozwalić przeciwnika, tylko, żeby forma wróciła. Ja w to wierzę, dlatego proponuje dzisiaj typ SPFC DNB.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Vasco - Universitario
Vasco -1,5 (2,025 Bet365)
4/10

Vasco ciągle opowiada, jak bardzo zależy im na tym turnieju i chcą go wygrać. W pierwszym meczu przegrali 0:2, dlatego tutaj muszą pokryć handi, żeby myśleć o awansie dalej. Wystawiają najmocniejszy skład na pionków, którzy na wyjazdach nie istnieją, więc brak awansu Vasco będzie kompromitacją.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Velez - Sanfa Fe
Velez -1 AH (1.875 Bet365)
4/10

Goście to chyba najsłabsza drużyna w ćwierćfinałach tych rozgrywek. Jeżeli tydzień temu nie wykorzystali swojego wysokiego terenu, to na wyjeździe nie daje im większych szans. Przeszli rezerwowe Botafogo, chociaż Brazylijczycy w dwumeczu byli zdecydowanie lepsi. Teraz ich fart się powinien kończyć, bo Velez wystawia podstawowy skład.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Argentyna - Boliwia
Argentyna -1.5 (1.40 Expekt)
5/10

Po fatalnym występie na CA zaszło kilka zmian i jest dużo lepiej. Nowy trener, lepsze wyniki, wreszcie strzelają i jest ok. Ostatnio zaliczyli wpadkę w Wenezueli, dlatego dzisiaj pokażą, że był to wypadek przy pracy.
ARGENTINA: Sergio Romero; Pablo Zabaleta, Martín Demichelis, Nicolás Burdisso, Clemente Rodríguez; Fernando Gago, Javier Mascherano, Ricardo Álvarez; Lionel Messi, Gonzalo Higuaín y Sergio Agüero/Javier Pastore.
Ma kto strzelać, więc będzie dobrze.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Sao Paulo - Avai
Sao Paulo powyżej 1.5 (1.53 Bet365)
5/10

Sytuację w SPFC opisałem tydzień temu. Mieli się przełamać ostatnio, ale nie wyszło i są już po 9 meczach bez wygranej... Jednak w ostatnim spotkaniu już było dobrze i wreszcie coś strzelili. Prowadzili już 3:1, jednak za bardzo się cofnęli. Mieli cholernego pecha, ale trudno, zdarza się. Po tamtym meczu tym bardziej wierzę w nich jutro. Przypomnieli sobie, jak się gra w ofensywie i myślę, że jutro kilka bramek strzelą. Leao walczy o pracę, bo przy takich wynikach zaraz poleci, klub o udział w przyszłorocznej edycji CL, bo tego potrzebują, a piłkarze muszą walczyć i przepraszać kibiców, którym już puszczają nerwy. Avai to niestety teraz dno. Dla mnie oni już spadli z ligi, bo nie ma szans, żeby odrobili 6 punktów, tym bardziej, że wszystkie drużyny walczące z nimi o utrzymanie prezentują się od nich lepiej. Według mnie Avai ostatnią szansę na utrzymanie miało tydzień temu. Grali u siebie z Cearą, która obok Americi od pewnego czasu prezentuje się najgorzej w lidze. Jeżeli oni taki mecz u siebie przegrywają to jakim cudem mają się utrzymać w 1 lidze? Taka słaba ekipa, jak Ceara strzela im 2 bramki na wyjeździe, więc o niebo lepsze Sao Paulo, które tak tego potrzebuje, u siebie spokojnie zrobi to samo.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Cruzeiro - Internacional
Internacional 0 (2.35 Bet365)
5/10

Po takim kursie grzech nie spróbować. Z Cruzeiro została w tej chwili już tylko nazwa. Wierzę, że się utrzymają, ale w takich meczach nie mają czym zaskoczyć. Dwa tygodnie temu nie zrobili żadnej sensownej akcji w meczu z Botafogo. Tydzień temu dostali 5 bramek od Flamengo! Do tego ze składu wypadają Montillo (kontuzja) i Ramon (czerwona kartka), a to dwa bardzo poważne osłabienia. Mam nadzieję, że się utrzymają, ale w tym meczu daje im małe szanse. Od następnej kolejki grają z bezpośrednimi rywalami w walce o utrzymanie i to tam powinni zacząć zdobywać punkty. Natomiast Internacional walczy o udział w Copa Libertadores i jak najbardziej ich na to stać. Widziałem ich mecz z Fluminense tydzień temu i grają naprawdę fajnie, tylko skuteczność zawodzi. Wynik niestety nie odzwierciedla tego co się działo na boisku, ale Inter jest w formie i gdyby nie skuteczność mogliby walczyć o mistrza. Goście niby trochę osłabieni, ale to jedna z tych drużyn, która ma silną kadrę i dobrych zmienników, co na Cruzeiro powinno wystarczyć. Biorąc pod uwagę formę Cruzeiro i ich osłabienia, nie zaufałbym im w meczu z najsłabszymi drużynami w lidze, z którymi walczą o utrzymanie, a co dopiero z tak silnym Interem, który walczy o G4...

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Vasco - Universidad bts
Polska (-1.5) - Iran 1

2.30 Expekt
5/10

Vasco nadal zapowiada walkę o tytuły na dwóch frontach i dzisiaj ponownie wystawiają najsilniejszy skład (jakim na dzień dzisiejszy dysponują). Nie ma zawieszonego za czerwoną kartkę Diego Souzy i kontuzjowanego Edera Luisa, ale ich zmiennicy Bernardo i Elton też wyglądają bardzo dobrze. Vasco na wyjazdach w Sudamericanie nie istnieje, dlatego jeżeli chcą przejść dalej muszą dzisiaj osiągnąć pozytywny wynik. Jeżeli nie strzelą gola, to z pucharu raczej odpadną, a szkoda tracić siły najlepszych zawodników, żeby ten ważny mecz zawalić. O gola gości też jestem spokojny. Strzelić Brazylijczykom nie jest trudno. Jeżeli Aurora i Universitario strzeliły tu w sumie 5 bramek, to nie wierzę, że tak mocni Chiljczycy nic nie wbiją. Poza tym Universidad jest jedną z najciekawszych drużyn w tym sezonie w Sudamericanie. Oni w ogóle nie kalkulują i ciągle grają na 100%. Ostatnich dwóch rywali pokonywali najpierw na wyjeździe, a później jeszcze u siebie (i to w jakim stylu!). Pod tym względem zaskakują, bo inne drużyny w takich przypadkach jadą się w pierwszym meczu bronić. Chilijczycy napalają się na ten puchar i w lidze wystawiają rezerwy, dlatego dzisiaj też powinni zaatakować. Według mnie powinny tu paść bramki z obu stron.

Do góry Bottom