>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brazylijska samba kacmona

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Urugwajowi do zdobycia mistrzostwa wystarczy remis, więc wątpię, żeby jakoś szczególnie zależało im na zwycięstwie. Grają przeciwko lepszej Brazylii i pewnie przez większość meczu będą się bronić. No, a Brazylia potrzebuje zwycięstwa do tytułu i zrobi wszystko, żeby ten mecz wygrać. Do składu wraca Neymar i powinni od początku przycisnąć rywala. Urugwaj nie jest drużyną niepokonaną. Przegrali już na tym turnieju z Peru i Argentyną, zremisowali z Wenezuelą i Ekwadorem, więc dlaczego Brazylia miałaby ich nie ograć? Liczę na tytuł Brazylii, ale nawet jeśli mistrzem mają zostać Urugwajczycy, to będzie to tytuł wybroniony na remis. Niski kurs, ale w takich okolicznościach wydaje się sensowny.

Urugwaj U20 - Brazylia U20
Brazylia DNB (1.35 Sportingbet)
3j. ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
13.02.2011 / Campeonato Gaucho
Internacional - Pelotas 1 (1.50 Bet365)
W tabeli duży ścisk i Inter nie jest pewny awansu, dlatego nie mogą odpuścić tego spotkania. No chyba, że chcą być bohaterami kolejnej kompromitującej sensacji. Bilans Interu nie jest najlepszy, ale trzeba pamiętać, że wiele spotkań rozegrali rezerwami. Poza tym u siebie wygrali do tej pory wszystkie 3 spotkania. O tym, że dzisiejszy mecz traktują poważnie świadczy ich skład: Lauro; Nei, Índio, Sorondo e Kleber; Wilson Matias, Guiñazu, Tinga e D&#39;Alessandro; Leandro Damião e Cavenaghi (Zé Roberto). To może być ciekawe, ofensywne widowisko z ich strony. Debiut Cavenaghiego sprowadzonego z francuskiego Bordeaux, a swoją szanse pewnie dostanie też Ze Roberto (sprowadzony z Vasco, były piłkarz Schalke). Mocne ustawienie, debiuty napastników, potrzeba punktów do awansu, własny teren i słaby przeciwnik - argumenty zdecydowanie po stronie gospodarzy.

13.02.2011 / Campeonato Paulista
Paulista - Corinthians DNB 2 (1.40 Bet365)
Paulista gra ostatnio beznadziejnie. Nie wygrali od pięciu spotkań, a styl jaki prezentują jest żenujący. W meczu z Noroeste nie potrafili stworzyć sobie żadnych sensownych sytuacji bramkowych, a tydzień temu przegrali z Sao Caetano. Meczu nie oglądałem, ale obie bramki, które straciła Paulista ośmieszały ich obrońców. Słaby atak, beznadziejna obrona, a dzisiaj przyjeżdża do nich rywal z wyższej półki. Zawodnicy Timao nadal odkupują winy po kompromitacji w Libertadores. Jednak ta porażka z Tolimą dobrze wpłynęła na ich grę w rozgrywkach stanowych. Najpierw zwycięstwo w derbach z Palmeiras 1:0, a kilka dni temu pogrom Ituano 4:0. Przyjście Liedsona to ogromne wzmocnienie. W debiucie strzelił dwie bramki i pokazał na co go stać. Dzięki niemu Corinthians znów będzie skuteczne i wreszcie będą wygrywać. Dzisiaj z Liedsonem w ataku powinni poradzić sobie z Paulistą.

Internacional - Pelotas: Internacional
Paulista - Corinthians: Corinthians DNB
2.09 --&gt; 1.50 Bet365
2j. ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
15/16.02.2011 / Copa Libertadores
Tachira - Santos: goście powyżej 1.5
Santos pierwszy raz w tym roku z Neymarem w ataku, więc liczę na kilka bramek z ich strony. W nic nie znaczących rozgrywkach stanowych bez Neymara Santos potrafił strzelać kilka bramek w prawie każdym meczu. Teraz zaczyna się walka o Copa Libertadores i mobilizacja na 100%. Przeciwnik z Wenezueli, więc nie jest to najwyższa półka. Santos z Elano, Neymarem i Ze Eduardo w składzie jest w stanie strzelić im przynajmniej kilka bramek.
Tachira - Santos
Santos over 1.5
1.80 Bet365
2j. ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
16/17.02.2011 / Copa do Brasil
Typy na dwóch zdecydowanych faworytów. Copa do Brasil to teraz najważniejszy turniej i właśnie tutaj największą motywację do gry będą mieli faworyci. Flamengo i SPFC stać na zdobycie tego pucharu i zagwarantowanie sobie miejsca w przyszłorocznej Copa Libertadores. Pierwsza runda, więc grają z amatorami. Myślę, że obie ekipy będą chciały wygrać przynajmniej dwoma bramkami, żeby uniknąć zbędnego rewanżu. Flamengo w najsilniejszym ustawieniu, Sao Paulo bez Rivaldo, ale za to z powracającymi po turnieju U20 Casemiro i Lucasem. Zapowiadają się łatwe zwycięstwa gości.

Murici - Flamengo 2
Treze - Sao Paulo 2
1.95 Bet365
2j. ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
19.02.2011 20:00 / Campeonato Carioca
Fluminense - Boavista
Staram się ograniczać typy na rozgrywki stanowe, ale ten jakoś mi się spodobał. Dużą sensacją jest fakt, że w półfinałach nie ma słynnego Vasco, tylko dużo słabsza Boavista. Flu powinno ten fakt wykorzystać i bez problemu dostać się do finału pierwszej części Cariocao. Boavista nigdy nie będzie na poziomie czterech wielkich klubów Rio, dlatego nie wierzę, że taki klub dostanie się dzisiaj do finału stanowych rozgrywek. Fluminense z Concą, Fredem i R.Mourą w składzie, więc w ofensywie nie będzie żadnych problemów. Myślę, że Flu nie może zepsuć półfinału z takim przeciwnikiem i nawet przy trochę zmienionym składzie przed CL powinni dzisiaj wygrać.
Fluminense - Boavista
Flu -1 AH (1.70 Bet365)
2j. ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
20.02.2011 20:00 / Campeonato Paulista
Corinthians - Santos
Corinthians nie ma najmocniejszej obrony, a jednak nie stracili gola już od 4 spotkań. Nie wiem jak do tego doszło. Zawodnicy Palmeiras nie trafiali w 100% sytuacjach, Ituano i Paulista też miały swoje okazje, ale nic nie wpadło... Niewiele brakowało, żeby tracili gole z amatorami, a dzisiaj grają z jedną z najbardziej bramkostrzelnych ekip w Brazylii. Seria meczów Corinthians bez straconego gola musi się skończyć.
20.02.2011 20:00 / Campeonato Carioca
Flamengo - Botafogo
Podobna sytuacja. Flamengo w obronie nie wygląda dobrze, a mimo to w ostatnich 4 meczach tracili gole tylko w jednym spotkaniu. Oglądałem ich ostatni mecz pucharowy z amatorami z Murici i gdyby tylko rywale mieli jakieś umiejętności to coś by strzelili. Dzisiaj wreszcie Flamengo sprawdzi jakiś porządny zespół i myślę, że to może być bolesny cios dla przeciętnie grającego Fla.
Corinthians - Santos: Santos strzeli
Flamengo - Botafogo: Botafogo strzeli
1.60 Bet365
2j. ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Typy już dzisiaj, bo kursy przez te kilka dni pewnie ulegną zmianie...

22.02.2011 / Copa Libertadores
Cruzeiro - Guarani
Cruzeiro świetnie weszło w sezon. Na 5 spotkań aż 4 wygrali do zera, a punkty i bramki stracili tylko w derbach na szczycie z Atletico Mineiro. Jednak rozgrywki stanowe mało mnie interesują, ważne co zrobili w pierwszym meczu Copa Libertadores. Pogromu 5:0 z Estudiantes chyba nikt się nie spodziewał. Obie ekipy wymieniane są wśród faworytów do zdobycia tytułu, a Cruzeiro bez problemu zmiażdżyło Argentyńczyków. Pokazali, że interesuje ich zwycięstwo w tym roku w CL i dziwne by było, żeby punkty zdobyte w takim stylu, stracili u siebie z przeciętnym Guarani. Goście to nie ta półka, w meczach wyjazdowych na arenie międzynarodowej w ogóle się nie liczą i wątpię, żeby postawili opór Brazylijczykom. Po pogromie mocnego Estudiantes, inny wynik niż wygrana Cruzeiro z handicapem będzie dla mnie niespodzianką.

Cruzeiro - Guarani
Cruzeiro -1 EH (1.833 Sportingbet)
2j. ✅

23/24.02.2011 / Copa Libertadores
Estudiantes - Tolima
Estudiantes podrażnione kompromitacją w Belo Horizonte musi jak najszybciej odzyskać twarz. Tu nie będzie żadnej kalkulacji, muszą pokazać, że porażka z Cruzeiro była jednorazowym przypadkiem i nadal liczą się w walce o zdobycie CL. Teraz będzie im łatwiej, bo grają na własnym terenie ze słabszą ekipą. Tolima może pokusić się o jakieś niespodzianki, ale tylko u siebie w Kolumbii. Na wyjazdach nie daje im szans z mocniejszymi ekipami. W kwalifikacjach udało im się zremisować z Corinthians, ale to Brazylijczycy byli w kryzysie i nie chciało im się nic zrobić w celu zwycięstwa. W tym meczu dobra seria Tolimy w tegorocznym CL się skończy. Estudiantes w niedzielnym ligowym meczu oszczędzało Verona, żeby na z Tolimą był wypoczęty i pociągnął zespół do zwycięstwa. Myślę, że Estudiantes nawet pokryje w tym meczu handi -1.5.
Fluminense - Nacional
Fluminense zgubiło punkty w domowym meczu przeciwko Argentinos i nie mogą sobie pozwolić na drugą stratę punktów u siebie pod rząd. Taka sytuacja może skomplikować im sytuacje w grupie i wątpię, żeby do tego doszło. Tym bardziej, że w tym meczu są zdecydowanymi faworytami. W pierwszym meczu zremisowali, ale mieli trudniejszego rywala. Teraz grają z Nacionalem Montevideo i chociaż Urugwajczycy co roku grają w CL to raczej w najbliższym czasie nie dorównają ekipom brazylijskim. Nacional przegrał pierwszy mecz z Americą 0:2, a teraz czeka ich dużo trudniejszy sprawdzian. Fluminense musi wreszcie pokazać, że chcą walczyć o CL w tym roku.

Estudiantes - Tolima: Estudiantes
Fluminense - Nacional: Fluminense
1.96 Sportingbet
2j.
⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Corinthians - Prudente: Corinthians over 1.5
Santos - Sao Bernardo: Santos over 1.5
1.91 Sportingbet
3j.
⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
22.07.2011 23:30 / Campeonato Brasileiro
Sao Paulo - Atletico GO
WSZYSTKO przemawia za Sampą i nie potrafię znaleźć argumentów na korzyść gości. Debiut Adilsona Batisty na ławce trenerskiej, powrót do kadry Lucasa, debiut Denilsona, dobra forma SPFC, mecz na własnym terenie, słaba forma gości i zwolnienie trenera PC Gusmao.

Sao Paulo - Atletico GO
Sao Paulo (1.40 Bet365)
6/10 ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
LIPIEC 2011

Typy: 2 (1/1/0)
Suma stawek: 12j.
Wygrane: 12,60j.
Zysk/strata: +0,60j.
Skuteczność: 50%
Yield: +5,00%

Otrzymane punkty reputacji: +4
kacmon 330

kacmon

Forum VIP
06.08.2011 23:30 / Campeonato Brasileiro
Palmeiras - Gremio
Zgadzam się z typami na Gremio. Kursy w meczu Palmeiras - Gremio to dla mnie jakieś nieporozumienie. Tak naprawdę grają dwie druzyny o podobnym potencjale. Gremio nie jest w formie, ale teraz po przyjściu Celso Rotha powinno się wszystko odmienić. Wreszcie mają porządnego trenera, który już nieraz prowadził ten zespół i wie jak doprowadzać ich do zwycięstwa. Palmeiras u siebie super bilans, ale z kim oni grali? Wszystkie najgorsze drużyny, rezerwy Santosu i bezbarwne Atletico MG. Z Flamengo wygrać już nie potrafili. Gremio z nowym trenerem powinno być trudniejszym rywalem niż ich poprzedni rywale. Poza tym Gremio ma coś do udowodnienia i muszą wreszcie zacząć wygrywać. Seria Palmeirasu powinna się kiedyś skończyć, bo przecież nie są aż tak mocną drużyną, żeby wszystkim u siebie ładować... Dla mnie kursy na Gremio zdecydowanie przesadzone, dlatego wszystko w ich stronę ma sens. Ja wybieram azjana:
Palmeiras - Gremio
Gremio +1 AH (1.85 Bet365)
3/10

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
07.08.2011 21:00 / Campeonato Brasileiro
Santos - Ceara
Widok Santosu w strefie spadkowej to szok. Wiadomo, że mają kilka meczów zaległych, ale wypadałoby zacząć zdobywać punkty, żeby nie było wstydu na koniec sezonu. Przegrali 3 ostatnie mecze, a przecież nie grają tak źle... Z Flamengo prowadzili już 3:0, z Atletico PR stracili gola w ostatniej minucie meczu. Zasługują na jakieś zwycięstwo i w niedzielę mają do tego idealną okazję. Co prawda za kartki pauzuje Neymar, ale widząc w ich składzie Ibsona, Elano, Ganso czy Borgesa można im zaufać. Ceara już kilka razy pozytywnie zaskoczyła w tym sezonie, ale aktualnie są bez formy. Porażka 0:4 z Fluminense, a później 0:3 u siebie z broniącym się przed spadkiem Avai! Tracą dużo goli z takimi przeciętnymi drużynami, więc tym bardziej Peixe mogą ich zniszczyć. Tym bardziej, że Ceara trochę osłabiona. W niedzielę nie zagrają obrońcy: Vicente (11/0) i Diego Sacoman (10/0) i nadal nie ma podstawowego bramkarza - Fernando Henrique. Ich problemy w bramce i w obronie Santos powinien spokojnie wykorzystać. Oni potrzebują tego zwycięstwa i strata punktów w tym meczu będzie dla mnie sensacją.
Santos - Ceara
Santos (1.60 Bwin)
2/10 ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
07.08.2011 21:00 / Campeonato Brasileiro
Internacional - Cruzeiro
Internacional nie ma nadal stałego trenera i ostatnio mają trochę za dużo na głowie. Najpierw musieli nadrobić ligę, żeby później lecieć do Niemiec na Audi Cup. Teraz znowu grają w lidze, ale już myślami powinni być w Argentynie, gdzie za kilka dni grają mecz o Superpuchar Ameryki Południowej. Według mnie Cruzeiro może to wykorzystać i urwać im punkty. Cruzeiro to silna ekipa, która ma papiery na czołówkę ligi, ale mają ostatnio dziwne serie. Teraz zaliczyli 3 porażki pod rząd nie strzelając żadnego gola! Jako jedyni potrafili pokonać Corinthians i to w Sao Paulo, a tydzień później dostają od broniącego się przed spadkiem Atletico GO... Myślę, że muszą się wreszcie przełamać w ofensywie i stać ich na zwycięstwo w Porto Alegre. Obie ekipy osłabione - braki Interu: Guinazu (12/0), Oscar (8/5), Tinga (9/0), Bolatti (7/0), Ze Roberto (11/2), Kleber (12/0). Cruzeiro bez: Fabricio (12/1), Thiago Ribeiro (6/0), Evertona (11/0), Rogera (8/1) i Victorino. Po obu stronach kilka ważnych braków, jednak biorąc pod uwagę napięty terminarz Interu, brak trenera i potrzebę przełamania się Cruzeiro, zaryzykowałbym gości po niezłych kursach. Inter może tu stracić punkty, bo mają Recopa Sudamericana, natomiast czwarta porażka Cruzeiro pod rząd to byłoby już za dużo jak na taki zespół. Ostatni raz 4 mecze pod rząd w lidze przegrali w 2005 roku. Według mnie kursy warte ryzyka.
Internacional - Cruzeiro
Cruzeiro DNB (2.55 Bwin)
1/10 ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
13.08.2011 23:30 / Campeonato Brasileiro
Cruzeiro - Avai
Chociaż miałem już takich kursów na faworytów w Brazylii nie ruszać, to jednak nie umiem przejść obok Cruzeiro obojętnie. Cztery porażki pod rząd to zdecydowanie za dużo. Myślałem, że z klubem już pożegna się J.Santana, ale jeśli dostał jeszcze jedną szansę to jak może jej nie wykorzystać? W ostatnich meczach Cruzeiro zawaliło tylko z Atletico GO. Pozostali przeciwnicy byli już z równej półki, a Cruzeiro wcale nie grało źle. Oglądałem ich w meczu z Interem i na pewno zasłużyli na minimum jeden punkt. Druga połowa należała do nich i gdyby nie fatalna skuteczność to pewnie nawet wygraliby tamten mecz. Teraz trzeba się skupić na kolejnym rywalu, którym jest broniące się przed spadkiem Avai. Niestety kontuzjowany jest Wallyson i pewnie długo go nie zobaczymy na boisku, ale są też dobre wiadomości. Do składu po kontuzjach wracają Roger i Thiago Ribeiro oraz zawieszeni ostatnio za kartki Everton i Fabricio. Poza tym do Cruzeiro wrócił Wellington Paulista, któremu nie udał się pobyt w Palmeiras. Jak widać zespół w porównaniu do ostatnich meczów poważnie wzmocniony. Wszystko wskazuje na to, że w sobotnim meczu zobaczymy zupełnie nowy atak T.Ribeiro-W.Paulista i według mnie to bardzo dobrze! Skuteczność to największy problem Cruzeiro w ostatnich meczach. Całkowita zmiana linii ofensywnej może im wyjść tylko na lepsze. Avai broniące się przed spadkiem na pewno się nie podda, ale to Cruzeiro miało walczyć o mistrza i to oni są drużyną zdecydowanie lepszą, w dodatku bardzo potrzebującą przełamania. Problemem Avai w tym meczu będzie brak trenera Gallo na ławce, który został zawieszony na jeden mecz. Poza tym w ostatnim meczu kontuzji doznał C.Cacapa i też prawdopodobnie w sobotnim meczu nie wystąpi. Tylko zwycięstwo może uratować posadę Joela Santany i wszystko wygląda na to, że się uda. Mecz u siebie, z drużyną gorszą, broniącą się przed spadkiem. Avai bez trenera, a Cruzeiro z odmienionym atakiem i wzmocnieniami w pomocy. Kurs niski, ale nie wierzę w inny wynik niż pewne zwycięstwo Raposy.
Cruzeiro - Avai
Cruzeiro (1.45 Bwin)
3/10
✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Corinthians - Ceara: Corinthians DNB zwrot
Coritiba - Atletico MG: Coritiba DNB ✅
Gremio - Fluminense: Gremio DNB ✅
2.13 Bwin ▶ 1.86
1/10 ✅

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
17/18.08.2011 00:00 / Copa Sudamericana
LDU - Yaracuyanos
Zgodnie z tradycją LDU jest jednym z głównych kandydatów do zdobycia całego pucharu, dlatego w pierwszej rundzie nie ma mowy o niespodziance. Oni na własnym terenie będą w późniejszych fazach lać mocne brazylijskie i argentyńskie ekipy, więc w meczu z wenezuelskim Yaracuyanos powinni sobie urządzić łatwe strzelanie. LDU u siebie w międzynarodowych pucharach wygrywa prawie wszystko co się da (w 2010 wszystkie mecze wygrane, w 2011 jedna wpadka z Velez, po której odpadli z CL), więc gra na nich w dłuższym okresie czasu jest na pewno opłacalna. Liczę tutaj na pogrom nieznanego mi Yaracuyanos i już czekam na rywala LDU w następnej rundzie.

LDU - Yaracuyanos (handicap 0:1)
LDU (1.83 Bwin)
2/10
⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
17/18.08.2011 02:50 / Cameponato Brasileiro
Santos - Coritiba
Według mnie bukmacherzy trochę przesadzili z kursami na Santos. Rozumiem, że nie są w jakiejś rewelacyjnej formie, a występy Elano i Ibsona stoją pod znakiem zapytania, ale to nadal aktualny mistrz Ameryki Południowej. Myślę, że ich słaba forma spowodowana jest brakiem motywacji. Zawalili pierwsze mecze sezonu, żeby wygrać Copa Libertadores i w lidze nie mieli już później o co walczyć. Jednak powoli motywacja się pojawia. Jeśli dalej będą zaliczać takie beznadziejne wyniki to niedługo znajdą się w strefie spadkowej, a spadek Santosu do drugiej ligi to raczej niemożliwe. Dlatego od czasu do czasu wypadałoby zdobywać jakieś punkty, żeby bezpiecznie oddalić się od miejsc zagrożonych spadkiem. Okazja do tego w tym tygodniu jest idealna. Może nie być Ibsona i Elano, ale dla nich Neymar i Ganso to już poważne wzmocnienie. Przecież Ci piłkarze ciągle jeżdżą na reprezentacje i Santos musi radzić sobie bez swoich największych gwiazd. Poza tym mecz u siebie na magicznym Vila Belmiro i z mało wymagającym rywalem. O Coritibie napiszę to co w każdej analizie. U siebie pewnie nawet mógłbym na nich postawić, ale na wyjazdach ta ekipa zapomina jak się gra w piłkę. Ich bilans na wyjazdach: 1 zwycięstwo (z Americą, czyli najgorszą drużyną Brasileirao), 1 remis i 5 porażek. Swoją pozycję w tabeli zawdzięczają tylko i wyłącznie meczom na własnym terenie i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Teraz mają wyjazd ciężki, bo na Vila Belmiro z Santosem potrzebującym punktów nie jest łatwo wygrać. W tym sezonie wygrała tu tylko najlepsza ekipa - Flamengo (ale okoliczności tego spotkania już pewnie każdy zna). Według mnie kursy na Santos wyraźnie zawyżone i czysty win też się opłaca grać. Ja jak zawsze wybieram opcję bezpieczną, bo kurs na DNB również mi bardzo odpowiada.
Santos - Coritiba
Santos DNB (1.44 Bet365)
2/10 ⛔

Do góry Bottom