>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brazylijska samba kacmona

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
WRZESIEŃ​

Gremio - Atletico PR
Gremio należy się wreszcie zwycięstwo, a Atletico Paranaense powinno wreszcie wypaść z formy. Zupełnie nie rozumiem władz klubu, które po jednej porażce z Atletico Mineiro zwolniły Renato Gaucho... Tak naprawdę R.Gaucho zrobił z tą drużyną bardzo dużo i jeszcze będą żałować tej decyzji. Już kiedyś pisałem na forum o osiągnięciach Atletico pod wodzą różnych szkoleniowców. Najpierw 8 kolejek totalne dno, bilans 0-1-7 i bramki 2:14. Teraz z Renato Gaucho zagrali 12 meczów: 4-5-3 i bramki 18:15. Jak na bardzo przeciętne Atletico ten bilans z Renato Gaucho według mnie jest rewelacyjny. Tylko dzięki niemu Atletico ma kontakt z drużynami spoza strefy spadkowej, a teraz wszystko się może zmienić. Według mnie lepiej niż z Renato Gaucho być nie może i Atletico znowu zacznie powoli spadać w dół. Na stanowisko trenera wraca Antonio Lopes, który trenerem jest bardzo przeciętnym. Na stanowisku trenera Atletico ma doświadczenie, bo nie jest tu pierwszy raz, ale nie pamiętam, żeby ten trener coś osiągnął. Jego ostatnia przygoda z Americą skończyła się po 4 meczach... Dla mnie fatalna decyzja Atletico i ta zmiana szkoleniowca wyjdzie im na gorsze... Dlatego typ na Gremio wydaje się być opłacalny. Z takim przeciwnikiem, u którego pojawiają się problemy, Gremio powinno wygrać.

Do tego kilku faworytów z US Open.

Gremio - Atletico PR DNB 1
Federer - Cilic 1
Nadal - Nalbandian 1
Murray - Lopez 1
1,90 Totomix
5/10
✅
+3,36j

Później podliczę statystyki za poprzedni miesiąc.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
SIERPIEŃ 2011
Typy: 8 (4/3/1)
Suma stawek: 19j.
Wygrane: 19,96j.
Zysk/strata: +0,96j.
Skuteczność: 57,14%
Yield: +5,05%

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
11.09.2011 23:00 / Campeonato Brasileiro
Flamengo - Atletico PR
Jedynym typem, do którego jestem na razie przekonany to Flamengo. Drużyna, która była uważana za jednego z głównych faworytów do zdobycia mistrzostwa nie wygrała od 7 meczów. Cztery porażki i trzy remisy, a rywale nie byli z najwyższej półki... Przełamać powinni się już tydzień temu, ale brak Ronaldinho znowu zrobił swoje. Później mecz z Corinthians i w takiej formie nie mieli szans na punkty w tak trudnym wyjazdowym meczu. Teraz okazja jest znakomita. Własny stadion, Ronaldinho w składzie. Oni potrzebują trzech punktów, bo niedługo marzenia o mistrzostwie się skończą. Jak tak dalej pójdzie to Luxemburgo może niedługo stracić posadę, a kibice też takiej tragicznej passy w spokoju nie będą znosić... O Atletico PR pisałem już ostatnio. Zwolnienie Renato Gaucho to głupota i teraz niech cierpią z Antonio Lopesem. Jak widać na razie mam rację, bo już na dzień dobry z Lopesem dostali 4 bramki z Gremio i nie mieli nic do powiedzenia w tym meczu. Teraz lepiej nie będzie, bo są bardzo poważnie osłabieni. Piłkarze nieobecni w tym meczu: Garcia (8/2), P.Baier (8/0), Cleber Santana (19/3), Kleberson (16/2), Madson (21/2), Branquinho (14/0). Osłabione Atletico z A.Lopesem na ławce i Flamengo potrzebujące przełamania z Ronaldinho w składzie. Tutaj wynik może być tylko jeden. Tym bardziej, że obie ekipy grały już w tym sezonie ze sobą trzy razy. Dwa razy wygrywało Flamengo, a raz Atletico udało się zremisować na swoim terenie. Teraz czas na ich kolejną porażkę.
Flamengo - Atletico PR
Flamengo (1.52 Expekt)
4/10 ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
24.09.2011 12:00 / Hokej - KHL
Nowokuznieck - AK Bars Kazan
Typ przeciwko gospodarzom. Najgorsza ekipa poprzednich dwóch sezonów zaczęła sezon zaskakująco dobrze. Po 4 kolejkach mają na swoim koncie 7 punktów i według mnie to zdecydowanie za dużo. Jednak trzeba zwrócić uwagę na rywali, bo tych nie mieli najmocniejszych... Amur, Traktor i Avtomobilist to drużyny z niskiej półki, z którymi jakoś tam jeszcze mogli powalczyć. Jutro pierwszy mecz z kimś mocnym i ich dobry bilans punktowy powinien się skończyć. Bars, jak zagra na swoim poziomie, może ich zniszczyć. Do tej pory przegrali tylko z mistrzem kraju, a pozostałe 3 mecze wygrali. Wygrali wyjazd z Magni, a mają sobie nie poradzić ze słabiutkim Metallurgiem?
Nowokuznieck - AK Bars Kazan
1 2 (łącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Bars Kazan (1.42 Bwin)
2/10 ⛔

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
WRZESIEŃ 2011

Typy: 8 (4/2/2)
Suma stawek: 25j.
Wygrane: 26,14j.
Zysk/strata: +1,14j.
Skuteczność: 66,67%
Yield: +4,56%

Otrzymane punkty reputacji: +5
kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Neftekhimik - Yugra
Neftekhimik KZ (1.52 Bwin)
3/10
⛔
Szybka analiza, bo zaraz mecz. Yugra w tym sezonie prezentuje się bardzo przeciętnie, a mimo to w ostatnich meczach zdobywają sporo punktów. Według mnie to koniec ich zdobyczy punktowych. Szczęśliwe 1:0 z Torpedo, wymęczyli 1:0 z Vityazem i jakimś cudem wybronili remis z Barsem. Punkty zdobyte bardzo szczęśliwie i dla mnie to więcej tam było farta, niż umiejętności. Ofensywa tragedia - 14 goli w 9 meczach i tylko w jednym meczu strzelili ponad 2.5 gola... Neftekhimik po słabszym początku wreszcie zaczął wygrywać. W bramce świetnie broni Tarrki, który spokojnie sam powinien zatrzymać ofensywę gości, a i w ataku hokeiści Nefte wreszcie zaczęli coś działać. Nefte wygrało ostatnio z Magnitogorskiem i szkoda teraz te punkty stracić z farciarzami z Yugry. Według mnie goście niesprawiedliwie zdobyli ostatnio za dużo punktów i dzisiaj to powinni oddać.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Amur - Vitiaz
Amur (1.55 Unibet)
4/10
✅
Amur u siebie jest bardzo silny, a jutro grają z jedną z najsłabszych drużyn w lidze. Amur w 5 meczach u siebie zaliczył 4 zwycięstwa i jedną porażkę - bilans bramkowy 18:8 (z czego 5 bramek stracili w jedynym przegranym meczu i to z mistrzem kraju). Później w drugim meczu pokonali Salavat 3:1, Nefte 3:1, Bars 4:0 i Spartak 6:1! Wyniki robią wrażenie. Ekipa, która bez problemu pokonuje dwie najlepsze drużyny w kraju, nie powinna mieć problemów z Vitiazem. Goście jak zawsze dołują. Od czasu do czasu uda im się zdobyć jakieś punkty, a te już udało im się zdobyć u siebie w ostatnim meczu, więc teraz według mnie czas na porażkę. Vitiaz na tym trudnym terenie ostatnio zdobył punkty w 2007 roku, a dodając, że Amur ten sezon zaczął wyjątkowo dobrze, liczę na ich pewne zwycięstwo.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Salavat - CSKA
Salavat (1.65 Bwin)
3/10
⛔
Niestety źle się dzieje u aktualnego mistrza KHL, ale ja liczę, że ich problemy niedługo się skończą. Słaba gra, beznadziejne wyniki, dni Mikhaleva wydają się być policzone, a do tego klub nie wypłaca zaległych premii... Ostatni problem zostawiam w spokoju, bo pieniądze mają być jeszcze w tym roku i myślę, że ten czynnik nie będzie miał większego wpływu na mecz z CSKA. Pozostałe problemy niestety trzeba skomentować. Mikhalev już musiał się tłumaczyć przed klubem ze słabych wyników i jeżeli szybko się to nie zmieni to pożegna się z klubem. Na razie słabą grę udało się jakoś wytłumaczyć, ale kibice już krytykują trenera swojego klubu i niedługo nazwisko szkoleniowca Salavatu może się zmienić. Ostatnie mecze słabe i najbardziej kuje w oczy blokada w ofensywie. Atak zawsze był mocną stroną mistrza KHL, a teraz nie potrafią strzelać. W ostatnich sześciu meczach tylko z Sibirem udało się strzelić przynajmniej 3 gole. Kilka porażek beznadziejnych, ale po rozmowach klubu z trenerem, dzisiaj od razu się coś ruszyło. Niestety wynik znowu niekorzystny, bo przegrali z Petersburgiem, ale akurat ze SKA przełamać się jest ciężko i oni wydają się na dzień dzisiejszy lepsi od Ufy. Widziałem tylko końcówkę meczu, Salavat ostro walczył do ostatnich sekund o wyrównanie i wyglądało to całkiem nieźle (4 gol stracony kilka sekund przed końcem po wycofaniu bramkarza), a statystyki potwierdzają, że to gospodarze byli stroną przeważającą. Dzisiaj przełamać się nie udało, bo rywal był zbyt mocny, ale w niedzielę kolejna szansa i rywal już zdecydowanie słabszy. CSKA w tym sezonie spisuje się słabo. Szczególnie na wyjazdach wyniki mają beznadziejne. Pięć meczów wyjazdowych, cztery porażki w regulaminowym czasie gry i tylko raz udało im się przegrać dopiero po dogrywce. Do tej pory wszystkie mecze wyjazdowe przegrali, więc z mistrzem kraju, który wyjątkowo potrzebuje przełamania raczej im się to też nie uda.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Cruzeiro - Atletico GO
Cruzeiro DNB (1.50 Bet365)
5/10

Nadal nie mogę uwierzyć, jakim cudem Cruzeiro broni się przed spadkiem... Przed sezonem uważałem ich za jednego z głównych kandydatów do mistrzostwa, a oni teraz na 8 kolejek do końca mają tylko 1 punkt przewagi nad strefą spadkową. Co roku walczą o mistrzostwo, reprezentują Brazylię w Copa Libertadores, a teraz mają spaść do drugiej ligi? Koniec tej zabawy, oni nie wygrali 11 ostatnich meczów, kilka kolejek temu zmienili trenera i nic się nie ruszyło. Od kilku kolejek planuje grać na ich przełamanie, ale terminarz mieli wyjątkowo ciężki (SPFC, Gremio, Corinthians, Vasco). Teraz przychodzi idealna okazja - mecz u siebie z Atletico GO. Osiem kolejek do końca, a oni po meczu z Atletico mają w kalendarzu Botafogo, Flamengo i Internacional, czyli drużyny walczące o najlepsze miejsca w lidze... Jeżeli nie wygrają w tej kolejce to w następnych meczach tym bardziej nie wierzę w ich przełamanie. Według mnie nie ma takiej opcji, żeby wielka Raposa spadła do drugiej ligi i wszystko skończy się dla nich dobrze. A przy takim trudnym terminarzu nie mają już czasu na stratę punktów u siebie z ekipami typu Atletico GO. Porażka nie wchodzi w grę, remis będzie dla nich stratą punktów, ale bezpiecznie podpieram się opcją DNB, bo kurs jest ok.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Cruzeiro - Atletico GO
Cruzeiro DNB (1.50 Bet365)
5/10
✅
Vitiaz - Salavat
Salavat (1.50 Sportingbet)
2/10⛔

Wierzę w odrodzenie mistrza Rosji. W ostatnich 10 meczach wymęczyli tylko dwie wygrane z Popradem i Sibirem, reszta spotkań przegrana... Kibice piszą petycję o zwolnienie trenera, wiele osób ma już go dość, ale klub na razie zdania nie zmienia. Wiele osób uważa, że problemem są konflikty Mikhaleva z zawodnikami, chociaż niektórzy wcale nie widzą winy trenera Salavatu. Zdania podzielone i pewne jest tylko to, że klub na razie nie ma zamiaru żegnać się z Mikhalevem. Decyzje trzeba uszanować i miejmy nadzieję, że wiedzą co robią. Po 18 kolejkach ledwie zajmują miejsce premiowane grą w fazie play-pff. Dla mnie nie ma takiej opcji, żeby mistrz był poza pierwszą ósemką. Dzisiaj grają z najgorszą ekipą w lidze i jeżeli w tak trudnej sytuacji nie wygrają z Vitiazem to coś tu jest nie tak. Vitiaz do tej pory w 16 meczach tylko 5 nie przegrał w regulaminowym czasie. Kilka dni temu udało im się wygrać z Neftekhimikiem, więc szanse na drugi triumf pod rząd, według mnie są niewielkie.

Do góry Bottom