kacmon
Forum VIP
WRZESIEŃ
Gremio - Atletico PR
Gremio należy się wreszcie zwycięstwo, a Atletico Paranaense powinno wreszcie wypaść z formy. Zupełnie nie rozumiem władz klubu, które po jednej porażce z Atletico Mineiro zwolniły Renato Gaucho... Tak naprawdę R.Gaucho zrobił z tą drużyną bardzo dużo i jeszcze będą żałować tej decyzji. Już kiedyś pisałem na forum o osiągnięciach Atletico pod wodzą różnych szkoleniowców. Najpierw 8 kolejek totalne dno, bilans 0-1-7 i bramki 2:14. Teraz z Renato Gaucho zagrali 12 meczów: 4-5-3 i bramki 18:15. Jak na bardzo przeciętne Atletico ten bilans z Renato Gaucho według mnie jest rewelacyjny. Tylko dzięki niemu Atletico ma kontakt z drużynami spoza strefy spadkowej, a teraz wszystko się może zmienić. Według mnie lepiej niż z Renato Gaucho być nie może i Atletico znowu zacznie powoli spadać w dół. Na stanowisko trenera wraca Antonio Lopes, który trenerem jest bardzo przeciętnym. Na stanowisku trenera Atletico ma doświadczenie, bo nie jest tu pierwszy raz, ale nie pamiętam, żeby ten trener coś osiągnął. Jego ostatnia przygoda z Americą skończyła się po 4 meczach... Dla mnie fatalna decyzja Atletico i ta zmiana szkoleniowca wyjdzie im na gorsze... Dlatego typ na Gremio wydaje się być opłacalny. Z takim przeciwnikiem, u którego pojawiają się problemy, Gremio powinno wygrać.
Do tego kilku faworytów z US Open.
Gremio - Atletico PR DNB 1
Federer - Cilic 1
Nadal - Nalbandian 1
Murray - Lopez 1
1,90 Totomix
5/10
+3,36j
Później podliczę statystyki za poprzedni miesiąc.