Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
z tego co ja czytam to mają konkretną ofertę, buk ma świetną opinię i szybkie prawdopodobnie wypłaty na mb, możliwe że sam założę tam konto :spokodfhgfh:
tylko jest jeden problem, a chodzi o metodę wpłat aby dostać te freebety do 200ojro czy gb ... a to dlatego że: mb, neteller i visa electron są z tych promocji wogóle wyłączone, co więcej visy electron nie można nawet dodać jako metodę płatności, i dlatego mają u mnie minus :kwasny4565:
# When you place your first bet (through boylemobile, online with boylesports.com, or through our Fon-A-Bet Centre) we will match your stake with a free bet balance to the maximum value of €/£50
# After a further 5 bets we will match your average stake to a maximum value of €/£50
# This will be repeated until you have received a total of four free bets up to a maximum of €/£200 in total
Także polecam, 1 frebet 17euro po zagraniu kuponu na za 17euro. Drugi po 4 kuponach na kwote 24 euro - srednia z tych 4 kuponow. 3 i 4 freebet byl takze srednia z wczesniejszych kuponow. Ogolnie buk ok ale oferta dosc uboga - głównie skierowana do mieszkancow UK i szkocji. Wplata karta i wyplata takze bez problemow. Skanow nie chcieli...
Promocja jak najbardziej na Bonus został przyznany tak jak jest napisane w warunkach promocji na drugi dzień, wypłata na kartę około 48h. Polecam bo na prawdę warto. Jedyny minus to to, że nie mogłem dokonać depozytu, jak się później okazało najpierw muszą zweryfikować nasze dane, poprzez wysłanie im skan dowodu, weryfikacja trwała bardzo krótko.
Bilety na Premier League
Witam,
Chciałbym zwrócić uwagę na promocję jaką przeprowadza Boylesports tylko dla polskich graczy - można wygrać bilety dla 2 osób na mecz Sunderland - Chelsea!
Dodatkowo ponad 1000 zł we freebetach! KLIKNIJ i zarejestruj się na www.Boylesports.com
Poza tym banalnie łatwa promocja powitalna do 800 zlotych we freebetach!
Pozdrawiam,
Don Vito
Pozytywny komentarz wypada mi wystawić Boylesports , wpłaciłem korzystałem z bonusa, pograłem trochę. Duża oferta na większość dyscyplin, dosyć dużo Live do grania.
Wypłata na MB w 1 godzinę co jest bardzo dobrym rezultatem
Rzetelny solidny bukmacher