Witam, mam pewien problem z tą oto firmą, może ktoś wie o co im chodzi, ewentualnie jak mogę odzyskać kasę bo powoli zaczynam się martwić.
22 października odbył się mecz Cucuta-Santa Fe, zagrałem na Sata Fe po kursie 3.40, zakład okazał się trafiony. Przez 24 godziny mi nie rozliczyli tego zakładu więc napisałem na ich czat. Pani mi powiedziała że ich traderzy prowadzą śledztwo w sprawie tego meczu(cokolwiek to znaczy) i zaniedługo zakład zostanie mi rozliczony.
Czekałem cierpliwie aż 26 października zablokowali mi konto, jako że nie przyjmują już zakładów od Polaków. Co 2-3 dni wysyłam do nich e-maile z zapytaniem i oto co mi odpisują :/
Dear Mrs. XYZ,
Many thanks for contacting
Boylesports Customer Services.
Further to your email, please be advised that the match between Cucuta Deportivo v Santa Fe match is still under investigation and no funds have been credited to your account at present. In addition, please note that your account will remain closed due to legislative restrictions.
Once a decision has been made on the above mentioned match, we will be in touch and any monies returned will be paid to your Moneybookers account.
Dear Mrs XYZ
Many thanks for contacting
Boylesports Customer Services.
Once a decision has been made on the above mentioned match, we will be in touch and any monies returned will be paid to your Moneybookers account.
If you require any further assistance, please do not hesitate to contact us.
I e-mail z dzisiaj
Further to your query, settlement of this match is still under investigation. I can assure you that we will contact you as soon as we have an update.
Kind regards,
Ktoś może miał z nimi już problem albo gral nawet ten sam mecz w
Boylesports ? Proszę o radę, co robić w tej sytuacji ????