>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bookie Killer System by edi8

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Czas na podsumowanie dzisiejszego kuponu:
Hamilton : Aberdeen 2 0:1
Hibernian : Dundee X 2:2
Lierse : Westerlo 1 2:1
Zwrot kombinacji X2-X2-1 czyli 8.50 j.
Po dwóch kuponach bilans wynosi:
wsadzone 23,68j -&gt; wyjęte 29,64 j
--------------------------------------------------------------------
Czas na kolejny kupon, który właśnie złożyłem - jak obiecywałem będzie to hokej, a mianowicie:
1.Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 2,55 3,95 2,35 1,55 1,45
2.Springfield Falcons - Worcester Sharks 2,40 4,00 2,40 1,50 1,50
3.Dallas Stars - Detroit Red Wings 2,40 3,95 2,50 1,50 1,55
Jest to drugi stopień progresji czyli: 10j+3,90j = 13,90j.
W zestawie wygląda to tak:

L 1

luqas87

Użytkownik
Proszę o wytłumaczenie, bo chyba czegoś nie rozumie.
Blok A: te 6 kombinacji to gramy stałą stawką??
BLok B: Polowanie na tych kilka wyników - to gramy progresją ??
1. Jeżeli blok B nie wchodzi, to gramy następnym razem blok B za wyższą stawkę (progresja) a blok A wciąż za tę samą ??
2. Czy nie wyszłoby na to samo gdyby wywalić blok A i grać tylko progresję na 3 kombinacje o wysokich kursach z bloku B ??
3. Jeżeli blok A gramy płaską stawkę, to powiedzmy na 10 poziomie progresji ona daje niewielki zwrot, bo przecież stawka na blok B ciągle rośnie ??
4. Jak trafiasz kombinację z bloku A (8,50) to jest to niewielka strata ??
Pozdrawiam.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
luqas87&gt;&gt;&gt; odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania są zawarte w opisie metody Bookie Killer System i za pozbawione sensu uważam ponowne zamieszczanie tego opisu.
Racz z uwagą przeczytać ten pierwszy wpis - bo chyba tego dotąd nie zrobiłeś, skoro nawet nie wiesz ile jest zdarzeń w bloku A , bo zapewniam Cię że jednak nie 6....
Pzdr.
edi8

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 1

luqas87

Użytkownik
Ok, jest 7 na 3. Nie rozumiem dlaczego na tym forum, jak ktoś odpowiada albo komentuje czyiś system to autor za każdym razem odpisuje w tonie jakby był atakowany. Chyba po to zamieściłeś tu system żebyśmy komentowali.
Opis jest bardzo długi i dosyć skomplikowany. Dlatego proszę o wyjaśnienie: (wystarczy tak lub nie)
1. Jeżeli blok B nie wchodzi, to gramy następnym razem blok B za wyższą stawkę (progresja) a blok A wciąż za tę samą ??

2. Czy nie wyszłoby na to samo gdyby wywalić blok A i grać tylko progresję na 3 kombinacje o wysokich kursach z bloku B ??

3. Jeżeli blok A gramy płaską stawkę, to powiedzmy na 10 poziomie progresji ona daje niewielki zwrot, bo przecież stawka na blok B ciągle rośnie ??

4. Jak trafiasz kombinację z bloku A (8,50) to jest to niewielka strata, bo pokrywa koszt bloku A, ale już koszt bloku B jest do czasu trafienia bloku B na minus ??
5. Pewnie nie rozumiem czegoś, ale czy to nie wygląda na dawanie 1 X i 2 po 5 zł. żeby zawsze była jakaś wygrana, a dodatkowo powiedzmy X progresją aż się trafi ??

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Proszę o wytłumaczenie, bo chyba czegoś nie rozumie.
Blok A: te 6 kombinacji to gramy stałą stawką??
BLok B: Polowanie na tych kilka wyników - to gramy progresją ??
Pozdrawiam.
To wszystko o co pytasz, jest precyzyjnie i szczegółowo wyjaśnione w napisanym bardzo prostym, przystępnym językiem wstępie i znajduje się w opisie tej metody.Mając problemy z przeczytaniem tego opisu - sugeruję Ci wizytę u okulisty ( to taki specjalista od oczu , bo zapewne i tego nie wiesz... ) .
Pytanie: Blok A: te 6 kombinacji to gramy stałą stawką??
Odpowiedź ( cytat z opisu metody ) &quot;Zakłady od a/ do g/ ( jest ich siedem ) stanowią tę część A , która będzie grana stałą płaską stawką w ramach każdorazowego budżetu 10 jednostek&quot;
.To że jest tam 7 kombinacji już Ci wyjaśniłem...
Pytanie:BLok B: Polowanie na tych kilka wyników - to gramy progresją ??
Odpowiedź: ( cytat z opisu metody ) &quot;koszt nadania 10j. ( grupy A ) będzie pokrywany w ( granej już progresją !!! ) grupie B.
Pytanie: 1. Jeżeli blok B nie wchodzi, to gramy następnym razem blok B za wyższą stawkę (progresja) a blok A wciąż za tę samą ??
Odpowiedź: ( cytat z opisu metody ) &quot;Zakłady od a/ do g/ ( jest ich siedem ) stanowią tę część A , która będzie grana stałą płaską stawką w ramach każdorazowego budżetu 10 jednostek , ale tak zróżnicowanych co do stawek , że obojętnie który z tych 7 układów będzie trafiony - to zawsze wygrana będzie identyczna , czyli równa.
Koszt gry będzie pokrywany w ( granej już progresją !!! ) grupie B.
Pytanie:2. Czy nie wyszłoby na to samo gdyby wywalić blok A i grać tylko progresję na 3 kombinacje o wysokich kursach z bloku B ??
Odpowiedź: ( cytat z opisu metody ) &quot;Trafienie w grupie B w 12. kolejce oznacza zebranie po drodze 11 wygranych po 7.569j. każde w grupie A , a to daje 11x7.569=83.259j. &quot;
Nie , nie wyszłoby na to samo i wystarczy użyć kalkulatora aby to sobie samemu policzyć , ponieważ gra na grupy A i B na 12 etapie to łączny koszt ( bez odliczania tych codziennych pośrednich wygranych po 7.5j. ) wynoszący 350j. a dla uzyskania tego samego zysku 83j. przy grze na samą grupę B koszt gry na 12 etapie ( dla uzyskania identycznego zysku 83j. ) to 513j.
Pytania:
Odpowiedź: poprzednią odpowiedzią na to już odpisałem - gra na grupy A i B wymaga niższych kosztów, ponieważ stały zysk wypracowuje ( pomimo POZORNEGO przynoszenia strat ) grupa A a grę co do łącznych kosztów A+B zeruje grupa B.
Pzdr.
edi8

M 0

mardrak

Użytkownik
edi8 może to głupie pytanie ale jak ustala się stawkę do kuponu B ? Wybrałem już trzy mecze na dzisiaj i z tym trochę mam kłopot.
Pozdrawiam

L 1

luqas87

Użytkownik
Często narzekamy na Sejm, posłów, Polskę, że nie można niczego zbudować i ciągłe kłótnie. Zobaczcie skąd to się bierze, skoro nawet na forum jeden pyta, a w odpowiedzi musi być obrażanie bo bez tego nie da rady (to taki specjalista od oczu , bo zapewne i tego nie wiesz). Na każdym kroku udowadnianie swojej wyższości, lepiej zgnoić kogoś niż samemu coś zdobyć.
Wpisałem w google nazwę systemu: chyba na 15 stronach wypisujesz o tym Hiczkoku, to chyba narcyzm, bo nie rozumiem, sokoro wymyśliłeś genialną metodę to po co opisujesz to w internecie, rzeczywiście jest taka dobra czy chodzi Ci o poklask i uznanie jaki to jesteś genialny ??
Może z obliczeń wychodzi ok, ale w uproszczeniu ten system to tak samo jakby grać: 1 remis i 2 powiedzmy stale za 5 złotych plus kupon na którym jest X progresją - zawsze coś odzyskujemy, a jak wpadnie remis to jest zysk.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
mardak &gt;&gt;&gt; choć nie wiem który wariant gry dla grupy B wybrałeś ( na 1 zakład układem 1-1-1 czy na sugerowany przeze mnie grą na 3 układy ) to zawsze stawka musi być tak dobrana aby wyzerować łączny koszt gry dla obu grup.
W grupie A ten koszt przyrasta zawsze o 10j. bo gramy te 7 zakładów stałą płaską stawką - choć oczywiście łączną stawką 10j. gdyż poszczególne zakłady są co do stawek w ramach tego budżetu 10j. zróżnicowane ( kalkulatorem do Dutchingu ) aby dały jednakową wysokość trafienia obojętnie który zakład z tych 7 wejdzie.
Grupa B jest kontrująca i stąd w zależności od tego na którym etapie gry jesteśmy - to uwzględniamy ilość podejść po 10j. z grupy A oraz rosnące stawki z nadanych zakładów grupy B - tak aby to zamykające grę w tym cyklu pierwsze trafienie w B oddało 100% dotychczasowego ogólnego kosztu gry.
Wiedząc ile potrzebujemy zebrać kasy aby wyjść na zero oraz znając ako zakładów w grupie B - kalkulatorem do Dutchingu ustalamy stawki dla poszczególnych w nim zakładów.
P.s: oczywistym jest, że z punktu widzenia nas graczy najlepszą sytuacją jest wejście w B innego układu niż 1-1-1, gdyż wtedy nie tylko wyzerujemy ogólne koszty A+B , ale także nie stracimy wygranej w A ( co ma miejsce przy wejściu w B układu 1-1-1 ) i osiągniemy extra zysk, ponad ten już dotychczas wypracowany poprzez każdorazowe dotychczas wygrywanie w A.
Pzdr.
edi8

Otrzymane punkty reputacji: +2
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
luqas87 &gt;&gt; po to zamieszczam i propaguję w necie na kilkunastu forach swój dorobek w zakresie bukmacherki - odnośnie różnorakich metod, technik gry i systemów - aby skorzystali z niego normalni użytkownicy, ale także po dzisiejszym dniu widzę ( choć to nie był mój cel) aby taki lamer jak ty miał o co się zapytać i aby cała Polska wiedziała jakim jest krótkowidzem - o czym moja dla ciebie odpowiedź zaświadcza, gdyż w 95% oparta jest na cytatach z zawartego tu opisu tej metody - a czego jako krótkowidz nie potrafiłeś dostrzec , pomimo mojego usilnego cię do tego zapraszania.
P.s: idąc do okulisty ( to taki lekarz od oczu... ) wstąp też do specjalisty od problemów osobowościowych, bo cholernie jest ci on potrzebny!
Czego ci w Nowym Roku serdecznie życzę! ????
Wybacz mi też to, że już cię nie będę zaszczycał swoimi odpowiedziami, gdyż &quot;pereł przed wieprze&quot; rzucać dalej nie mam zamiaru.
Bowiem ( ta przysłowiowa ) świnia, czyli wieprz twojego pokroju na tym się nie pozna....
Siema synek!

L 1

luqas87

Użytkownik
Myślę, że lepiej by było wykombinować tak aby to wyniki, które padają rzadziej dawały lekką stratę, a te co padają najczęściej stanowiły wygraną.
Odwrócić system.

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Czas na kolejne podsumowanie - kupon z nocnego hokeja.
1.Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 1 6:3
2.Springfield Falcons - Worcester Sharks X 2:2
3.Dallas Stars - Detroit Red Wings 2 3:7
Trafiony więc zakład 1-X2-X2 z grupy A, co dało 8,47j zwrotu, a więc jeśli chodzi o całość wygląda to tak:
wrzucone 37,58j -&gt; wyjęte 38,11j - był to drugi stopień progresji, troszkę później załączę nowy kupon z trzecim stopniem progresji.
Luqas87 -- Z całym szacunkiem do Ciebie, jeśli nie widzisz sensu w tym systemie, nie rozpisuj się kilka razy o tym, jak inaczej Ty byś zagrał, czy zmodyfikował go. Jeśli wprowadziłbyś takie modyfikacje, o których piszesz nie byłby to już ten system, ale inny. Jestem tym gościem, który go testuje, daj trochę czasu, odpowiedź na pewno ujrzysz tu na forum, czy system się sprawdził, czy też nie. Trochę wyrozumiałości i cierpliwości. Powodzenia.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Edi dziś postaram się znaleźć mecze hokejowe ale poparte analizą - tak, by zwiększyć szansę gospodarzy. Dużo szperasz po internecie - może znasz taki program jak sportskeeping, ale nie piłkarski tylko hokejowy ? Przyjemniej z takimi się pracuje, niż męczenie online ;)

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Trzecia część progresji przede mną:
1.Pelicans:Jokerit
2.Waregem: Gent
3.Djurgardens:Farjestads
Kwota zainwestowana dziś to: 10j + 8j =18j
W rozpisce wygląda to tak:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
merrimac &gt;&gt;&gt; na nic takiego co byłoby odpowiednikiem programu Sportskeeping, ale w odniesieniu do hokeja chyba nigdy nie natrafiłem ???? choć być może jeszcze dziś się w tej sprawie tu odezwę , bo coś mi się właśnie przypomniało...
Choć to nie to o co pytasz ale strona http://www.h2hstats.com/icehockey/index.php z ich Rattingiem, może Ci trochę się przydać.

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Trzecia część progresji za mną:
1.Pelicans:Jokerit 2 0:1
2.Waregem: Gent X 2:2
3.Djurgardens:Farjestads 2 2:4

Kwota zainwestowana dziś to: 10j + 8j =18j, trafiona kombinacja X2,X2,X2
W sumie zainwestowane 55,88j , zwróciło się 46,39j.
Przede mną czwarta część progresji, ale wstrzymam się do nowego roku, ze względu na to, iż hokej to loteria jak widać po wynikach. 1 stycznia tj. sobota biorę pod lupę premier league oraz the championship.
Pozdrawiam

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Nowy zestaw już poszedł, z tym, że jest na piątek 1-stycznia-2011.
1.Hull:Leicester 2,60 3,20 2,60 1,45 1,45
2.Stoke:Everton 2,55 3,15 2,75 1,40 1,50
3.Bristol City: Cardiff 2,75 3,25 2,45 1,50 1,40
Poszedł za 10+11=21j. Jest to czwarty stopień progresji.
Rozpiska poniżej:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
merrimac &gt;&gt;&gt; niestety, ale to co mi się wczoraj przypomniało w trakcie pisania odpowiedzi dla Ciebie ( wyszukana kiedyś w necie bezpłatna wersja Beta programu z opcją hokeja ) już nie istnieje...

Z 1

zolw123

Użytkownik
Moja propozycja:
Buk: bet365 (temu zagrałem za 15 gdyż min tam jest 1 zł.)
Moim faworytem jest 2 zespół.
Ale chyba sie pomyliłem bo jak moimmi faworytami są 2 zespoły tak jak mam w B to grupa A musi być odwrotnie ?

M 1

_mario_

Użytkownik
Tak pomyliłeś się ;)
Powinno być tak:
2-2-1x
2-1x-2
1x-2-2
1x-1x-2
1x-2-1x
2-1x-1x
1x-1x-1x
I wtedy ta Twoja grupa B jest dopiero dobrze.

Do góry Bottom