>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonusik 10 Funtów Free Beta w paddypower

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Powiedzmy ze wplacam 10 funtów. Gram za te 10f i przegrywam zakład. Dostaje freebeta 10f. Teraz gram za freebeta i znów przegrywam. Ile wówczas mogę wypłacić?
Co chcesz wypłacać jak wszystko przewaliłeś? :wowsdf:

S 0

serek

Użytkownik
Free bet jest raczej na 1 zakład - tak mi sie zdaje ( przynajmniej wszedzie tak free bety działaja) bo jak sama nazwa mowi to darmowy zakład, a nie zakłady

pzdr

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Wie ktoś czy ta promocja jest jeszcze aktualna? Postawiłem zakład za 10F, od rozliczenia minęło ponad 48h a free beta na koncie nie ma, jak wybiore jakieś zdarzenie to też mogę zagrać tylko za kase z konta

S 0

serek

Użytkownik
tak promocja ciagle aktualna ???? i wciaz mozna odbierac free bety ????

Co do euro na funty to 10 funtow to około 15 Euro ????

D 5

dami21

Użytkownik
tak promocja ciagle aktualna ???? i wciaz mozna odbierac free bety ????

Co do euro na funty to 10 funtow to około 15 Euro ????
I CO DOSTALISCIE TE FREEBETY ?
CO TRZEBA BYLO ZROBIC PO POSTAWIONYM ZAKLADZIE .... I KURS JEST OBJĘTNY PO WPLACIE TE WPALCONE 10 F ?

S 0

serek

Użytkownik
Nom ja dostałem free beta i kilka osob nawet w tym temacie również pisało ze dostalo.... ????

Po postawieniu tylko czekasz na kase (do 24 h) i stawiasz free beta, nie trzeba nic do nich pisac, tak kurs obojetny ????

osama88 0

osama88

Użytkownik
wplacilem do nich 30 funciakow a te jelenie niechca mi ich dodac do konta i na maile caly dzien nie odpowiadaja .Mial ktos u nich juz takie akcje???

Sprawa wyjsniona ale niesmak pozostal ale ogolnie buk fajny :p

K 76

karlos83

Użytkownik
Dokladnie jako jedyny buk z jakim do tej pory mialem stycznosc wyplacili mi kase na MB w dwie godziny po zleceniu!

S 0

serek

Użytkownik
Wlasnie z kolesiem gadałem napisał mi ze po 20 min miał kase na koncie... PP to napewno solidna firma, może w Polsce mało znana ale świetna !!

Do góry Bottom