>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonusik 10 Funtów Free Beta w paddypower

T 0

tomaszs63

Użytkownik
Mecz się skończył wczoraj wieczorem a bonusu nie widać. Rejestrowaliście się z jakiegoś specjalnego linku czy normalnie ze strony? Może bonus jest przydzielany w wypadku przegranego zakładu? Ja wygrałem i bonusika nie widać :sad:

K 76

karlos83

Użytkownik
Juz doczytalem co trzeba zrobic, poprostu zaznaczcie mecze ktore chcecie obstawic i freebet sam powinien sie tam pojawic w opcji.

S 0

serek

Użytkownik
Bonus przyznawany jest do 24 h po zdarzeniu !!

Wybierasz zdarzenie i tam masz opcje zaznaczenia Free beta.

Pozdrawiam

K 76

karlos83

Użytkownik
No zaklad postawiony i wygrany 7 funciakow do przodu i jeszcze czekam na ten free bet ???? Napisalem juz do supportu zeby sie pospieszyli :mrgreen:

*Nie no masakra, support to oni maja szybki w 2 minuty odpisal mi gosciu ze wlasnie przyznali mi freebeta haha ????

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
No zaklad postawiony i wygrany 7 funciakow do przodu i jeszcze czekam na ten free bet ???? Napisalem juz do supportu zeby sie pospieszyli :mrgreen:

*Nie no masakra, support to oni maja szybki w 2 minuty odpisal mi gosciu ze wlasnie przyznali mi freebeta haha ????
Postawiłem 10 na Koronę i weszło, ale bonusika niema.
Rejestrowaliście się z jakiegoś specjalnego linku?
Może postawiłem na zbyt niski kurs?
Ma ktoś screena jak wygląda ta opcja zaznaczenia Free beta?

Napisałem wczoraj maila do nich i odpisali żebym czekał do 24 godzin na przydzielenie free beta. eszz... :sad:

gilbertos 0

gilbertos

Użytkownik
Miałem na koncie 19 funtów oraz 10 funtów freebeta. Zagrałem za freebeta po kursie 1.90 i do mojego konta zostało dodane jedynie 9 funtów, zamiast spodziewanych 19 funtów!. Co jest grane z tym freebetem?

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Mam pytanie przelałem sobie kase z pokera na zakłady sportowe. Jaka jest minimalna wypłata od nich i jakie są metody bo widze tylko że można wypłacac na karte:/

K 76

karlos83

Użytkownik
Sa dostepne moneybookers i neteller (tu nie jestem pewny) ale najpierw musisz zrobic depozyt uzywajac tej metody (zreszta u wiekszosci bukow jest to rozwiazanie na tej zasadzie)

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Mam pytanie
Czy jak wpłace do nich 10 EUR czy musze to obrac czy moge wypłacic od razu??
Bo mam tam już 10 eur i chciałem to wypłacic.

K 76

karlos83

Użytkownik
Zeby dostac freebeta musisz zagrac zaklad za 10E. Potem to co wygrasz calosc mozesz wyplacic a z freebeta mozesz wyplacic tylko wygrana minus wartosc freebeta.

korona73 0

korona73

Użytkownik
Sterling Transfers:
Make payable to
Bank Name: AIB Hammersmith
Bank Address: Sovereign House, 361 Kings St, Hammersmith, London
Bank a/c number: 79560-553
Bank sort code: 23-83-94
A/c Name: Power Leisure Bookmaker Online
Swift Code: AIBKGB2L
IBAN: GB71 AIBK 2383 9497 5605 53

Co wpisac w Numer rachunku odbiorcy i w tytule przelewu???

Bo całego GB71 AIBK 2383 9497 5605 53 chyba nie bo za bardzo nei moge...

gilbertos 0

gilbertos

Użytkownik
Powiedzmy ze wplacam 10 funtów. Gram za te 10f i przegrywam zakład. Dostaje freebeta 10f. Teraz gram za freebeta i znów przegrywam. Ile wówczas mogę wypłacić?

Do góry Bottom