>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusik 10 Funtów Free Beta w paddypower

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
teraz ulepszyli promocje !!

Wpłacasz 10 Funtów, stawiasz 10 funtów i dostajesz free beta na 20 Funtów !!
chca jakis skan dowodu podczas wyplaty na moneybookers?
ile razy trzeba obrocic tego freebeta 20Ł przed wyplata?

znawcow prosze o wypowiedz

S 0

serek

Użytkownik
Wypłacaja w ciagu 2 - 3 h nie slyszalem zeby prosili o dowod, co do obrotu to tylko 1 raz trzeba zagrac free betem i juz mozna wyplacac

wer890 300

wer890

Użytkownik
Nie mozna WPLACAC PRZEZ MB taka zmiana w promocji kurde a z konta idzie 1-3 dni no nie ?
Edit Czy moge wpalcic 10 Funtow zagrac je po kursie 1.1 i dostane freebeta ?
Kolejny Edit jak zrobic zeby nie bylo glupowaych kursow typu 4-9 lub 5-6 .

K 0

kalinos

Użytkownik
zalozmy ze placilem 10 funtow czy jak zagram za te 10 funtow za 1.01 dostane 20 funtow z promocji czy moge zagrac za te 20 funtow rowniez po kursie 1.01, czy musze cala 30? zalozmy ze mam na koncie 30funtow czy moge wszystko wyplacic i jest minimalne ako do postawienia czy moge za 1.01?
Troche zagmatwane, ale mam nadzieje ze zrozumieliscie
Czekam na szybka odpowiedz

wer890 300

wer890

Użytkownik
wpisz sobie w google co to freebet , jak obstawisz 20 freebeta po 1.01 to dostaniesz 0.2 czyli 20 centow wygrasz sporo .

S 0

serek

Użytkownik
Nie mozna WPLACAC PRZEZ MB taka zmiana w promocji kurde a z konta idzie 1-3 dni no nie ?
Edit Czy moge wpalcic 10 Funtow zagrac je po kursie 1.1 i dostane freebeta ?
Kolejny Edit jak zrobic zeby nie bylo glupowaych kursow typu 4-9 lub 5-6 .
Dostaniesz free beta po kursie 1.01 ????
kursy zmienia sie po lewej stronie na dole z View odds as fractions na View odds as decimals

R 6

romek22

Użytkownik
a ja nei wpłacałem zadnej kasy, wchodze dzis na konto a tam 10 ojro:] i teraz nei wiem czy robic depozyt. Jak ugram coś więcej to moze sie skusze

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Mam podobnie nic niewplacalem i dostalem 10E freebet obstawilem zobaczymy co z tego bedzie :-D
powiem ino tyle Buk jest zajefajny dostalem wczoraj 10e dzis juz pieniazki wyplacone na konto oczywiscie obstawilem 1zaklad 10 euro na koncie paddypower a 10 na moneybookers POLECAM!!

EDYTUJ POSTY!

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Ile wam przelew szedł z banku ?? Ja robilem w poniedzialek i do dzisaj kasy nie ma .... a za przelew zaplacilem 63zl prowizji !!

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik

Thank you for contacting Paddy Power Games Customer Support.
[font=tahoma, arial, verdana]Paddy Power free bets are often dependent on what Paddy Power partner website you initially clicked through from when signed up for your Paddy Power account. [/font]

[font=tahoma, arial, verdana]To determine if you are eligible for a Free Bet we will need to know the website from which you clicked through to Paddy Power, and what free bet was on offer on that site at the time.[/font]

[font=tahoma, arial, verdana]If you have any further queries please do not hesitate to contact us.[/font]

[font=tahoma, arial, verdana]Kind Regards,[/font]

[font=tahoma, arial, verdana]Barry Rooney[/font]

wynika z tego ze musieliscie sie rejestrowac z jakiegos specjalnego linku ze strony, jak mozecie to wklejcie go tutaj, bo z tego co pisza to bonus jest od tego uzalezniony

T 133

thorngal

Użytkownik
Chwalicie tak wszyscy buka za szybkie wypłaty na MB, a wypłacał ktoś kiedyś na kartę? Uparli się, że jak wpłacałem kartą, tą samą drogą muszę wypłacić... Weekend minął, kolejne dwa dni... i nic... Jakoś inni bywaja sprawniejsi pod tym względem. Orientuje się ktoś, czy to u nich normalne?

A co do linku... to faktycznie... jeszcze w zeszłym tygodniu był ref... (szczęśliwie zdążyłem sie załapać:-D), Rozumiem regulamin, ale chyba jednak... prośba do moderatorów... w tej chwili temat wprowadza w błąd. Kto się... nieświadomy niczego... zarejestruje z &quot;czystego&quot; linku... bezpowrotnie traci szansę na skorzystanie z promocji... ????

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
witam czy ktos sie orientuje ile idzie tam przelew.. zlecilem przelew 8 dni temu i do dzisja nie mam pieniedzy na koncie..????

Do góry Bottom