D 11 demois Użytkownik Kwiecień 20, 2016 #261 Czy ktoś potrafi określić warunki jakie trzeba spełnić by dostawać bonus? Obrót to nie wszystko?
B 39 bagadyr Użytkownik Kwiecień 20, 2016 #262 Bonusy przyznawane są różnie raz obrócisz 20tyś w tydzień i nie dostaniesz, a raz obrócisz 1tyś i dostaniesz. Warunki szczegółowe nie są znane.
Bonusy przyznawane są różnie raz obrócisz 20tyś w tydzień i nie dostaniesz, a raz obrócisz 1tyś i dostaniesz. Warunki szczegółowe nie są znane.
224 marcins Użytkownik Kwiecień 21, 2016 #265 Czy ktoś potrafi określić warunki jakie trzeba spełnić by dostawać bonus? Obrót to nie wszystko? Kliknij aby rozwinąć... nie ma jasnych reguł i bet tez CI ich nie poda
Czy ktoś potrafi określić warunki jakie trzeba spełnić by dostawać bonus? Obrót to nie wszystko? Kliknij aby rozwinąć... nie ma jasnych reguł i bet tez CI ich nie poda
A 24,6K andyvelxaero Użytkownik Maj 4, 2016 #267 Dostał ktoś może dzisiaj? Pytam, bo jak wcześniej dostawałem regularnie, tak teraz od 4 tygodni cisza...
Dostał ktoś może dzisiaj? Pytam, bo jak wcześniej dostawałem regularnie, tak teraz od 4 tygodni cisza...
D 1,9K dazol3 Użytkownik Maj 5, 2016 #268 Dzisiaj zwlekają, więc jak to w takich sytuacjach, dadzą albo dzisiaj albo jutro
2,8K mazaq Forum VIP Maj 5, 2016 #269 U mnie ostatnio przerzucili się z dawania mi 50 PLN na zakłady na 125 PLN na gry.
4 moriarty80 Użytkownik Maj 5, 2016 #271 a ktos sie orientuje ja po samowykluczeniu jakis rok gram spory obrót i ani razu nie dostałem...WHY?!!!!-)
a ktos sie orientuje ja po samowykluczeniu jakis rok gram spory obrót i ani razu nie dostałem...WHY?!!!!-)
A 24,6K andyvelxaero Użytkownik Maj 5, 2016 #272 Dzisiaj po 11 przyszedł jakby kto pytał. Kliknij aby rozwinąć... Czyli u mnie z jakiegoś powodu od miesiąca karencja ????
Dzisiaj po 11 przyszedł jakby kto pytał. Kliknij aby rozwinąć... Czyli u mnie z jakiegoś powodu od miesiąca karencja ????
224 marcins Użytkownik Maj 5, 2016 #273 a ktos sie orientuje ja po samowykluczeniu jakis rok gram spory obrót i ani razu nie dostałem...WHY?!!!!-) Kliknij aby rozwinąć... jak miales samowykluczenie to nie przyznawaja bonusów lojalnosciowych
a ktos sie orientuje ja po samowykluczeniu jakis rok gram spory obrót i ani razu nie dostałem...WHY?!!!!-) Kliknij aby rozwinąć... jak miales samowykluczenie to nie przyznawaja bonusów lojalnosciowych
A 24,6K andyvelxaero Użytkownik Maj 12, 2016 #274 Dostał ktoś może dzisiaj? Pytam, bo jak wcześniej dostawałem regularnie, tak teraz od 4 tygodni cisza... Kliknij aby rozwinąć... Po 5 tygodniach "karencji" dziś o 11 wpadło 80zł bonusu.
Dostał ktoś może dzisiaj? Pytam, bo jak wcześniej dostawałem regularnie, tak teraz od 4 tygodni cisza... Kliknij aby rozwinąć... Po 5 tygodniach "karencji" dziś o 11 wpadło 80zł bonusu.
462 paskovesl Użytkownik Maj 18, 2016 #276 u mnie juz z 3 meisiace bez bonusu ???? chyba za duzo wygrywam to nie daja ;p
T 0 tooomeeek Użytkownik Maj 20, 2016 #277 U mnie z 50 zł zrobili 20, mimo że obroty wyższe, a na chacie stwierdzili, że nie mają pojęcia od czego to zależy
U mnie z 50 zł zrobili 20, mimo że obroty wyższe, a na chacie stwierdzili, że nie mają pojęcia od czego to zależy
308 vercyngetoryx Użytkownik Maj 20, 2016 #278 u mnie juz z 3 meisiace bez bonusu ???? chyba za duzo wygrywam to nie daja ;p Kliknij aby rozwinąć... jasne, za dużo wygrywasz i jesteś smutny, że śmiesznej lojalki nie dostajesz ???? wygrywanie akurat nie ma nic wspólnego z lojalką. To co na pewno się liczy to obrót, a co jeszcze to pojęcia nie mam
u mnie juz z 3 meisiace bez bonusu ???? chyba za duzo wygrywam to nie daja ;p Kliknij aby rozwinąć... jasne, za dużo wygrywasz i jesteś smutny, że śmiesznej lojalki nie dostajesz ???? wygrywanie akurat nie ma nic wspólnego z lojalką. To co na pewno się liczy to obrót, a co jeszcze to pojęcia nie mam
808 sven@ Użytkownik Czerwiec 1, 2016 #279 Dziś w końcu w środę otrzymałem 50 ziko i o przyzwoitej godzinie ????
63,4K slomiany400 Użytkownik Czerwiec 1, 2016 #280 Jestem ciekawy na czym polega przyznawanie tego bonusu, jak gram to nie dostaje, a jak nie pogram to dostaje 10 zł
Jestem ciekawy na czym polega przyznawanie tego bonusu, jak gram to nie dostaje, a jak nie pogram to dostaje 10 zł