Dostali bonusy lojalnościowe? Czy raczej dziś nie będzie ze względu na jutrzejszy zakład bez ryzyka MU vs Liverpool, nie chcą tyle ryzykować
e: szatański numer postu, więc nic dziś z tego nie będzie ????
Dostali bonusy lojalnościowe? Czy raczej dziś nie będzie ze względu na jutrzejszy zakład bez ryzyka MU vs Liverpool, nie chcą tyle ryzykować
e: szatański numer postu, więc nic dziś z tego nie będzie ????
Po jakim czasie na bet365 można spodziewać się bonusu lojalnościowego lub jakiego obrotu, wiadomo ze to jest utajnione ale chodzi mi tak pi razy drzwi i po jakim czasie wy dostaliscie?
Czasami przysyłają "na zachętę", tj. w czasie gdy mam puste konto i nic nie wpłacam np. miesiąc/dwa, ostatnio dostałem po 1,5 tygodnia regularnej gry, dziennie ok. 20-50 zł postawione, najczęściej dostaję jak przegram ????
Po jakim czasie na bet365 można spodziewać się bonusu lojalnościowego lub jakiego obrotu, wiadomo ze to jest utajnione ale chodzi mi tak pi razy drzwi i po jakim czasie wy dostaliscie?
bonus dostaje się nie wiadomo z jakiej przyczyny teoretycznie jak nazwa wskazuje za granie u nich - i na pewno nie tylko jak przegrywasz! Potrafili też dac bonusa nawet jak miałem przerwę u nich w graniu
Czekamy dzisiaj na lojalkę bo tydzień temu nie dali :grin: