>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus Lojalnościowy w Bet365

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Tak naprawdę nie ma żelaznej reguły i progu ale u mnie wiem, że jak obrót na tydzień około 6-8 tysięcy + to wtedy 50 ziko wpada cyklicznie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Przeciez te ich zasady przyznawania lojalek sa znane tylko im.
Generalna zasada jest taka, ze w ogolnym rozrachunku ma sie to im zwracac i oplacac.
A skoro je ciagle daja, to wychodzi na to, ze sie bardzo oplaca ;).

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Ja nie mam i jestem zniesmaczony. Już nie chodzi o te głupie 5 dych, bo takie ostatnio dostawałem, ale człowiek gra tylko u nich, robi obrót tygodniowy taki, o którym przeciętny Polak może pomarzyć, a oni Ci odpisują, że daję te bonusy w geście i nie są do tego zmuszeni. Kumpel ostatnio zagrał 3 kupony przez tydzień za łączną kwotę 600 zł i dostał lojalnościówkę, a ja zostawiając u nich 6-krotność tego co on oczywiście nie dostałem.
Chyba, że jeszcze nie dawali, ale zobaczę. Zwróciłem im delikatnie uwagę, że solidni, lojalni gracze są przez nich olewani. Zobaczymy co z tego będzie. Jeszcze gdyby to lepiej funkcjonowało to byłoby git, bo to dla mnie #1 buk ever.

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Możliwe, jak obrót wynosi około 12-15 tysięcy co tydzień. Jaki masz w przybliżeniu?
Screen z tele.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dobra, odpisali mi. Napisałem im, że nierówno traktują klientów, więc zobaczę czy to ulegnie poprawie od następnego tygodnia. Obiecali mi, że dostanę, skoro nie dostałem teraz. Ogólnie mam te 50 zł gdzieś, ale nie lubię takiego nierównego traktowania ludzi. Może nie mam takiego obrotu jak Ty Sven, ale 3-5k/tydzień też piechotą nie chodzi. ????

Do góry Bottom