>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus bez wpłacanie kasy...

shen 408

shen

Użytkownik
nie polecam freebeta z centrebetu,nie dosc ze przyznawali mi go 13 dni to zamiast obiecanych 10 -5 dostalem,ale to juz dawno i nieprawda ????

M 0

maksiu78

Użytkownik
nie polecam freebeta z centrebetu,nie dosc ze przyznawali mi go 13 dni to zamiast obiecanych 10 -5 dostalem,ale to juz dawno i nieprawda ????

Mnie przyznali 2 razy 10 euro,bo przez pomyłke wysłałem im 2 razy pod rząd maila za skanem. :-D

wacla200 0

wacla200

Użytkownik
Faktycznie wysłałem im skan dowodu i dostałem takiego emaila :
Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet.

Otrzymaliśmy skany dokumentu potwierdzającego Twoją tożsamość. Doceniamy
poświęcony przez Ciebie czas, dlatego na Twoim koncie gracza Centrebet
otrzymasz w przeciągu najbliższych 3-5 dni roboczych prezent od nas -
darmowy zakład o wartości 10 PLN (freebet).

Mamy nadzieję, że spełnimy Twoje oczekiwania i Centrebet stanie się
Twoim ulubionym bukmacherem interneto

H 0

harko

Użytkownik
Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet.
Otrzymaliśmy skany dokumentu potwierdzającego Twoją tożsamość.
Doceniamy
poświęcony przez Ciebie czas, dlatego na Twoim koncie gracza Centrebet
otrzymasz w przeciągu najbliższych 3-5 dni roboczych prezent od nas -
darmowy zakład o wartości 10 PLN (freebet).

ja mam to samo ????

M 0

maksiu78

Użytkownik
Skr3czu jako nowy spytał,ale zaraz pojawili sie przesmiewcy.
Ciekaw jestem,co teraz odpowiedza :jezora:

...i po sprawie :-D
Powodzenia z tym freebetem,panowie :spokodfhgfh:

Zeby wypłacic wygraną,musicie zrobic depo
(mnie sie udało przelac 1e przez MB,ale nie wiem,jak jest teraz)

Polecam tez Freerolla na Betraiser.
10 e do wyciągniecia za darmoche. :-D
Szukajcie w promocjach pokerowych na forum.

P 0

peter2903

Użytkownik
A czy można płacić np. w workach zboża?Albo przesłać gońcem na koniu szczyptę cennej przyprawy?:spokodfhgfh:
czytasz i nie grzmisz????

wacla200 0

wacla200

Użytkownik
a znacie jeszcze jakiegos bukmachera ktory daje Bonus jakis Freebet za to ze sie im skan dowodu wysle:
moze jak by sprobowac do kazdego buka wyslac i wyslac zapytanie czy w zamian nie dostane frebeta za moj WYSIŁEK jakim jest wyslanie skanow dowodu ?:-D

M 0

maksiu78

Użytkownik
A czy można płacić np. w workach zboża?Albo przesłać gońcem na koniu szczyptę cennej przyprawy?:spokodfhgfh:
czytasz i nie grzmisz????

Ależ można,mosci gospodarzu.
Tylko dopłate z Unii mogą Ci wtedy odebrać.

Gromowładny :jezora:

wacla200 0

wacla200

Użytkownik
Potwierdzam Darmowy frebecik juz jest za wysłanie im dowodu ale troszke dziwne pisali ze dostane freebeta na 10 zł a w zakladce mam darmowego freebeta na 10 Euro hehe :jezora::-D:-D

byq86 9

byq86

Użytkownik
bo masz konto w euro? pisac to se moga ale sami nie moga ustawiac bonusa tylko najwyzej aktywowac, a jak ktos ma konto w euro to moga aktywowac tylko 10euro a nie ze ci przelicza te 10zl na euro i dostaniesz po przeliczeniu ;d

M 0

mafioso

Użytkownik
ja od centrebet dostalem mejla z oferta w piatek o tej kasie na każda platformę - freebet, tokeny do kasyna i na grę, niestety nic nie bylo na koncie upominalem sie i od niedzieli mi obiecuja ze rozpatruja sprawe i jutro sie dowiem...

znajac zycie to napisza ze nie jestem uprawniony pomimo ze zostałem wytypowany bo dostałem mejla z oferta i ze przepraszaja...NIE CHCE UPRZEDZAC FAKTÓW ALE TAK CZUJE W KOŚCIACH....obym sie mylil

S 0

skywalkergw

Użytkownik
Nie wiem jak u was ale ja wysłałem skan wczoraj a dzisiaj dostałem wiadomość o tym że dostane hajs w przeciągu 3-5 dni.Jako walute wybrałem Euro więc mam nadzieje że dostane 10 E.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Wszystko bedzie dla kazdego ten kto zalozyl konto i wyslal skan to dostanie swoje 10 e...

ja dostalem i ugralem z tego 80 e.. *AKO 8*

wyplacilem i srodki na MB po kilku godzinach sie pojawily.

pzdr

byq86 9

byq86

Użytkownik
heh ja pomyslalem ze jak daja to se moze za to tasiemca puszcze jakiegos to sie zarejestrowalem i wyslalem ale nic nie dostalem tylko podziekowanie za skan i potwierdzenie tozsamosci, wiec niekoniecznie wszystkim daja;)

Do góry Bottom