>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

S 498,4K

Stefan445

Znawca - Boks
Szybko podaję typy na galę w Japonii przed walką Canelo i Crawforda. Inoue można grać do 12, Medine do 11.

Naoya Inoue - Murodjon Akhmadaliev

Typ który chodzi mi po głowie od dłuższego czasu, można powiedzieć że czutka. Nie ma się więc co rozpisywać, bo potrzebny będzie fart i tyle. Idę w to że Inoue będzie liczony w tej walce, tak samo jak w ostatnim pojedynku z Cardenasem. Skoro Cardenasowi się udało, to Akhmadalievowi też się to może udać. Świetny zawodnik który sprawi sporo problemów Potworowi, ale ostatecznie to Inoue będzie górą. Tak jak zawsze.

Typ: Inoue będzie liczony @5.75 STS

Yoshiki Takei - Christian Medina

Przeglądając kartę gali w Nagoyi zwróciłem uwagę na Christiana Medinę. Mimo rekordu 25 zwycięstw i 4 porażek, to Medina jest naprawdę poważnym kandydatem do sprawienia wielkiej niespodzianki i odebrania tytułu mistrza świata Japończykowi. Te porażki były odniesione po kontrowersyjnych werdyktach, więc jego rekord jest zwodniczy. Świetna praca nóg, szybkie ręce, instynkt killera. Nie wiem jak dużą karierę zrobi, ale tutaj trafia na "słabego"mistrza. Takei jest wielkim sportowcem bo wcześniej był mistrzem świata w kick boxingu a teraz w boksie również doszedł do poziomu mistrzowskiego. Ze względu na swój background jest niewygodnym przeciwnikiem, no i po prostu potrafi walczyć, ale powiedzmy sobie otwarcie- raczej prędzej niż później znajdzie kogoś kto uprawia tę dyscyplinę znacznie dłużej, będzie miał dobry gameplan i odbierze mu pas WBO. Mocno liczę na to że tym kimś będzie Christian Medina.

Typy:
Zwycięstwo Christiana Mediny @4.75 STS
Medina przed czasem @8.0 STS

Może uda się zakończyć dobry w sumie weekend jakimś wysokim kursem ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2607
Do góry Bottom