>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bogacimy się

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
LDyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 04:00
Spotkanie: LAC - GSW
Typ: GSW wygra włącznie z dogrywką
Kurs: 1,62
Bukmacher: Betano
Analiza
Nie będę się rozpisywał, że jestem jakimś maniakiem NBA i siedzę po nocach oglądam co się dzieje w najlepszej lidze kosza za oceanem, ale ostatni miesiąc bazowałem na statystykach i nawet nieźle mi to szło. A więc tak, obie drużyny dość sporo rzucają jednak kursy i linie są raczej dopasowane u bukmacherów do dzisiaj w nocy się może wydarzyć więc to pomijam. Za drobne zagrałem under 4 rzutów Currego po 2,2 na Betano jednak nie jestem co do tego zbytnio przekonany. Spojrzałem się na statystyki poprzednich meczów między drużynami ostatnie 5 wygrało GSW, według tego co patrzyłem na kontuzje podstawowych graczy to chyba wszyscy grają dalej sprawdziłem czy może GSW słabiej sobie radzi na wyjazdach? niee, nie słabiej, 5 ostatnich meczów na wyjezdzie wygrali. To może LAC u siebie są twierdzą nie do zdobycia ? na 5 ostatnich meczów wygrali 3. Wg mnie kurs warty grania.
STAWKA 2/5

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: WAS - Nuggets
Typ: Gortat under 11,5 zbiórek
Kurs: 1,8
Bukmacher: unibet
Analiza:
Dopóki linia na Betano był 12,5 na to zdarzenie to można było się nieźle wzbogacić bo Marcin coś ostatnio słabiej zbiera za to regularnie punktuje w okolicach 13 punktów co poskutkowało, że Betano zmniejszyło linie do 11 zbiórek na mecz w. Zobaczmy jak to było w statystycznie w ostatnich meczach: 11, 18, 12,7,11, 10,9 ,13,5, 8 czyli tylko w 3 spotkaniach na 10 pokrył tę linie. Kurs jest zachęcający na to zdarzenie, prawda ? :smile:
Stawka 2/5

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Dart mistrzostwa świata
Godzina: 21:00
Spotkanie: Prince - Clayton
Typ: Najwyższy Checkout under 122,5
Kurs: 2
Bukmacher: unibet
Analiza:
Trochę się dziwie że aż taką wysoką linie po takim kursie dał nam Unibet na innych bukach jest to o punkt niżej po kursie 1,83-1,87 więc wydaję mi się że warto skorzystać. Fakt Prince ostatnio jest w formie i to raczej bym się spodziewał że jak typ nie wejdzie to przez niego jednak w darcie jak i w sumie w innych dyscyplinach warto spojrzeć na statystyki. Clayton w 6 ostatnich meczach które notuje pewna strona internetowa (czyli w tych ważniejszych rozgrywkach) nie zanotował ani jednego checkouta wyższego niż podana linia a najwyższym był 100. Prince natomiast na 18 meczów zanotował 2 razy więc też bardzo dobra informacja pod ten typ. Fakt jest taki że zawodnicy w tym meczu pewnie rozegrają znacznie więcej legów niż w omawianych poprzednich meczach jednak dla mnie jest to wciąż kuszący kurs i linia
Stawka 3/5

Do góry Bottom