>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bogacimy się

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 17:00
Spotkanie: PSG - Bordo
Typ: PSG -2
Kurs: 2.33
Bukmacher: unibet
Analiza:
PSG grało w tygodniu spotkanie w lidze mistrzów z Celticiem które zakończyło się 3:1 dla Paryżan mimo że do końca pierwszej połowy przegrywali całe spotkanie miałem wrażenie, że gdyby nie to że PSG fatalnie zaczęło to spotkanie to mecz mógłby zakończyć się z znacznie większym handicapem. U siebie PSG raczej rzadko przegrywa a Bordu mimo wszystko dobrze radzi sobie na wyjazdach jednak PSG po fatalnym początku sezonu (mimo zajmowanie 4 miejsca, wciąż są jedynym faworytem do wygrania ligi) musi zacząć odrabiać punkty a zdaje się że już są po kryzysie i gość który dla mnie od zawsze był świetnym napastnikiem a na początku sezonu chyba był w szoku że gra po 90 minut na boisku po odejściu Zlatana w tej chwili wrócił do siebie i przypomniał jak gra się na 9. Mowa oczywiście o Cavanim który ostatnio strzela gola co mecz a w jednym sypnął nawet 4 do przerwy. Postawiłbym nawet na bramki Cavaniego jednak dwie bramki po kursie @ 3,5 raczej się nie opłaca. Typ dla mnie jak najbardziej do grania.
Stawka 5/5 unibet

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Dart gran Prix
Godz: 19:00
Spotkanie: Jenkins - Van de Pas
Typ: Jenkins
Kurs: 2,22
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
Według mnie kurs nieco zawyżony na Jenkinsa, szanse są 50 do 50 w mojej opinii. Fakt Van De Pas ostatnio złapał wysoką formę i jak już przegrywa to przegrywa z czołówką gdzie Jenkins na pewno się znajduje. Sam fakt że Jenkins w pierwszej rundzie zdołał odrobić straty i wygrać z Wadem mówi mi że Terry jest też w nie najgorszej formie. Obaj rywalizowali między sobą raz i wygrał właśnie Jennkins.
Stawka 3/10

Do góry Bottom