Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ta i to po minucie dałem ze Ferrer z Anciciem wygra za 5 funtów wygrałem 25 5 odjeli i 20 moje i w 1min zlecili wypate najszybsza wypłata z jakał sie spotkałem
Ta i to po minucie dałem ze Ferrer z Anciciem wygra za 5 funtów wygrałem 25 5 odjeli i 20 moje i w 1min zlecili wypate najszybsza wypłata z jakał sie spotkałem
Oni według mnie maja cos nieaktywna skrzynke,bo ja tez wysyłałem do nich z o2 ale cały czas mi zwroty przychodziły ze cos nie tak z adresem maila ich. .....
Wiec dałem sobie spokoj ???? Radziłbym Ci zadzwonić to bedziesz mial pewne ...
Oni według mnie maja cos nieaktywna skrzynke,bo ja tez wysyłałem do nich z o2 ale cały czas mi zwroty przychodziły ze cos nie tak z adresem maila ich. .....
Wiec dałem sobie spokoj ???? Radziłbym Ci zadzwonić to bedziesz mial pewne ...
no ja z wp to samo, wyslalem dwa z gmail i niby zwrotu nie dostalem ale odpowiedzi tez nie :| chyba zaraz zadzwonie.
EDIT: jak sie do nich kurde dodzwonic, jak wybieram ten numer dla ludzi spoza UK i mi mowi nie ma takiego numeru ???? to musze z komorki dzwonic czy moge z domowego?
kurde czuje sie oszukany :| na maile nie odpisuja, dodzwonic sie do nich nie da... dobrze ze tylko 5f wplacilem... zenada troche bo to fajna firma byla ;|