>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blue Square FREE £5 bet.

kksg 6

kksg

Użytkownik
Ta i to po minucie dałem ze Ferrer z Anciciem wygra za 5 funtów wygrałem 25 5 odjeli i 20 moje i w 1min zlecili wypate najszybsza wypłata z jakał sie spotkałem

endriu 361

endriu

Forum VIP
Ta i to po minucie dałem ze Ferrer z Anciciem wygra za 5 funtów wygrałem 25 5 odjeli i 20 moje i w 1min zlecili wypate najszybsza wypłata z jakał sie spotkałem
ja też się zarejestrowałem niedawno, a powiedz mi jak mam sprawdzić czy mam tego free beta ??? :kwasny4565:

kksg 6

kksg

Użytkownik
pisze tam na górze w lewym górynm rogu jak masz balance 0.00 to obok jest freebets +5funtów cos takiego pisze

D 0

daniel999

Użytkownik
Wiedzialem, ze withdraw tylko okazalo sie, ze podczas rejestracji zle zaznaczylem i nie moglem wyplacic na mb, ale juz wszystko zalatwione.

spike761 37

spike761

Użytkownik
3 maile wyslalem i zero odpowiedzi :| mialem ich za swietnego buka, mam nadzieje ze to sie nie zmieni!

Oni według mnie maja cos nieaktywna skrzynke,bo ja tez wysyłałem do nich z o2 ale cały czas mi zwroty przychodziły ze cos nie tak z adresem maila ich. .....

Wiec dałem sobie spokoj ???? Radziłbym Ci zadzwonić to bedziesz mial pewne ...

J 53

jaqbts

Użytkownik
Oni według mnie maja cos nieaktywna skrzynke,bo ja tez wysyłałem do nich z o2 ale cały czas mi zwroty przychodziły ze cos nie tak z adresem maila ich. .....

Wiec dałem sobie spokoj ???? Radziłbym Ci zadzwonić to bedziesz mial pewne ...
no ja z wp to samo, wyslalem dwa z gmail i niby zwrotu nie dostalem ale odpowiedzi tez nie :| chyba zaraz zadzwonie.

EDIT: jak sie do nich kurde dodzwonic, jak wybieram ten numer dla ludzi spoza UK i mi mowi nie ma takiego numeru ???? to musze z komorki dzwonic czy moge z domowego?

J 53

jaqbts

Użytkownik
no to jak promocja dalej aktualna bo nie wiem czy zakladac konto ? :jezora:
nie nie aktualna juz.

kurde czuje sie oszukany :| na maile nie odpisuja, dodzwonic sie do nich nie da... dobrze ze tylko 5f wplacilem... zenada troche bo to fajna firma byla ;|

Do góry Bottom