ja też się zarejestrowałem niedawno, a powiedz mi jak mam sprawdzić czy mam tego free beta ??? :kwasny4565:Ta i to po minucie dałem ze Ferrer z Anciciem wygra za 5 funtów wygrałem 25 5 odjeli i 20 moje i w 1min zlecili wypate najszybsza wypłata z jakał sie spotkałem
więc u mnie nie pisze ????pisze tam na górze w lewym górynm rogu jak masz balance 0.00 to obok jest freebets +5funtów cos takiego pisze
3 maile wyslalem i zero odpowiedzi :| mialem ich za swietnego buka, mam nadzieje ze to sie nie zmieni!napisz do nich bo kasa przepaść nie może...może po prostu tak długo trwa transakcja...
3 maile wyslalem i zero odpowiedzi :| mialem ich za swietnego buka, mam nadzieje ze to sie nie zmieni!
no ja z wp to samo, wyslalem dwa z gmail i niby zwrotu nie dostalem ale odpowiedzi tez nie :| chyba zaraz zadzwonie.Oni według mnie maja cos nieaktywna skrzynke,bo ja tez wysyłałem do nich z o2 ale cały czas mi zwroty przychodziły ze cos nie tak z adresem maila ich. .....
Wiec dałem sobie spokoj ???? Radziłbym Ci zadzwonić to bedziesz mial pewne ...
nie nie aktualna juz.no to jak promocja dalej aktualna bo nie wiem czy zakladac konto ? :jezora: