>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blue Square FREE £5 bet.

F 0

flushdraw666

Użytkownik
To claim your free bet simply go to www.bluesquare.com/thurascot and enter the promotional code &#39;thurascot&#39; on the registration page. Blue Square will then credit your account with a £5 snr betting token for today&#39;s racing.

Existing Bluesq users get a £5 matched bet use code 19june and place a £5 bet on any Royal Ascot race for a free £5 matched bet, expires 5.30pm

Nowe promo ze znanej nam stronki;]

baz 25

baz

Użytkownik
chyba tylko dla nowych ja nic nie dostałem mimo iż wyskoczyło że kod promocji jset poprawny,a może dlategojuż korzystałem z jednego czerwcowego kodu &quot;june&quot;

F 0

flushdraw666

Użytkownik
ja sie zarejestrowalem , pierwszy raz, i dostalem 5 free bet... ale to chyba nie jest tylko na wyscigi konne bo jak wybralem zaklad to pod spodem bylo cos takiego:
Your free bet tokens are listed below. Select the token you wish to use and the selection or bet you would like to redeem it on.
£5.00 Any Sports Bet - Win Only Redeem on: Selection 1
ANY SPORT BET: czyli chyba ze kazdy sport ???? a nie tylko konie...

spike761 37

spike761

Użytkownik
No ja tak samo zrobiłem jak Ty ???? Postawiłem na Portugalie po kursie 2.5 jak wygra to dopisza nam tylko kase 7.5 Funta ???? :spokodfhgfh: Bo freebet jest zawsze odjety od naszej wygranej ????

Ale dobre i to ????

baros 12,4K

baros

Użytkownik
No ja sie zarejestrowałem jak należy wszystko, podałem kod promocyjny przy rejestracji i nie mam tych 5 funtów... DLaczego ? :-/

verti 3,4K

verti

Forum VIP
całkiem możliwe, ostatnim razem w bluesq przy freebecie jeżeli ktoś dał inną walutę niż funt, nie otrzymywał freebeta, ale być może się mylę, gdyż tak było podczas ostatniej promocji

kksg 6

kksg

Użytkownik
Your account has been created but final verification is required. To complete registration please contact Customer Services
taka wiadmosc dostałem po zarejestrowaniu sie

Do góry Bottom