Dzisiejszy bieg jest ze startu wspólnego. Także pary w Uni są na pewno tylko na dzisiejszy bieg, a różnice czasowe są tylko do klasyfikacji generalnej.Witam w Nowym Roku!
Chciałbym polecić typu na bieg pań dzisiejszy,ale nie do końca rozumiem co oferuje Unibet nazywając zakład: Najlepsza pozycja końcowa(H2H)-bo startują dziewczyny z handicapami zdobytymi wcześniej.Mamy takie chociażby pary:
Kowalczyk-Johaug 1@1,45 czy też
Kalla-Haag 1@1,40
Kowalczyk ma minutę przewagi,Kalla 1,37 sekund.Po wysokich kursach wnioskuję jednak,że Unibetowi chodzi o czas dzisiejszego biegu(bez handicapów startowych).
Może ktoś mnie oświeci,bo ja w regulaminie nie znalazłem odpowiedzi.
Według mnie po takim kursie nie warto brać, trzeba wziąć też pod uwagę, że jest to jedna z konkurencji gdzie Marit i Therese mogą połączyć siły i spróbować zamęczyć ciągłymi atakami Kowalczyk. Tym bardziej, że jutro dzień przerwy. Ja właśnie spodziewam się jednak wygranej jednej z Norweżek, która nie wiem bo obie są bardzo dobre stylem dowolnym (łyżwa), a przecież to właśnie ten styl będzie kończył dzisiejszy bieg i nie da się ukryć, że obie Norweżki są lepsze łyżwą od Polki.Jak dla mnie dzisiaj Kowalczyk znów będzie górą i wygra zawody. Przez ostatnie 3 dni dostarczyła samych pozytywnych emocji i dziś też tak powinno być. Jest po prostu w transie. Polecam
Wygra: Kowalczyk @2,10
Trudno powiedzieć, jak to się dalej potoczny. Tak naprawdę do tej pory nie można określić w jakiej formie są panie w stylu dowolnym, bo prolog nie jest miarodajny. Ja zagrałem Kristoffersen w parze z Randall i ciągle wierzę w sukces tej pary. A co do Saarinen to wczoraj nie pokazała się z dobrej strony, Marthe też niby nie błyszczy ale liczę na to, że w ostatnim etapie młoda Norweżka pokaże klasę tak samo jak w zeszłym roku i twój typ powinien wejść. Ale o wiele mądrzejsi będziemy po dzisiejszym biegu jak zobaczymy panie w stylu dowolnym na troszkę dłuższym dystansie.Przed rozpoczęciem całego Tour de Ski zagrałem Kristoffersen lepsza od Saarinen. Wydawało mi się , że będzie dość łatwo. Teraz chyba jednak o jeden klasyk za dużo. Jak sądzicie co dalej potoczy się w tej parze? Da radę to jeszcze odrobić i kiedy?
Po zakończeniu Tour De Ski, czyli w przyszłą niedzielę...Witam. mam takie pytanie. orientuje sie ktos kiedy rozlicza mi ten zaklad ponizej?
Nawet jeśli rzeczywiście istnieje jakiekolwiek ryzyko, że Justyna miałaby nei dokończyć Tour de Ski to na pewno nie na tym etapie.Właśnie na bet365 pojawiły się kursy na dzisiejszy bieg Pań. Kurs na zwycięstwo Marit to 2,50!! Ja rozumiem, że Justyna póki co biega super ale jak faktycznie jest coś nie tak z tym jej kolanem to myślę, że warto postawić coś na Norweżkę.