krol-julian
Użytkownik
Zabrakło na finiszu ... dużo tak jak myślałem, duże tempo i podział w klasyku po czym dodanie do pieca w drugiej części ale jedna to wytrzymała, brawo dla Ebby ale szok lekki jest, że dała radę. No szkoda wielka.
[/ICONPLUS] MasełkoPokaż załącznik 51195
Nie ma o czym dyskutowac Panowie. Facet biegnie u siebie. Mieszkając tutaj wiedzieliśmy że pogoda bedzie taka i norwegowie doskonale byli przygotowani na te warunki. Duże value. U innych buków kurs niższy. Biore w ciemno. Dodatkowo Amundsen top3. Pokaż załącznik 51196
Te mistrzostwa zdominuja norwegowie.
Mam wrażenie że są gorsze. Od rana pada i to mocniej niż zazwyczaj. Oczywiście podaję pogodę z centrum Trondheim. Granasen jest 12 km stąd ale myślę że jest podobnie.Czy warunki będą podobne do wczorajszych?
Panie tak z ciekawości zapytam- Ty nadajesz bezpośrednio z Norwegii?Mam wrażenie że są gorsze. Od rana pada i to mocniej niż zazwyczaj. Oczywiście podaję pogodę z centrum Trondheim. Granasen jest 12 km stąd ale myślę że jest podobnie.
Dokładnie z TrondheimPanie tak z ciekawości zapytam- Ty nadajesz bezpośrednio z Norwegii?
Niemki w kwalifikacjach 22 sekundy za Szwajcarkami , Finki to samo . Gimmler słabo jak na siebie a Henning raczej tak jak bedzie biegać . Duże value złapałeśPokaż załącznik 51223
Nie rozumiem tak rozstawionych kursów. Oprócz zawodów w Cogne to niemki na sprincie nie zachwycają. Fandrich ze Szwajcarii to dzisiaj top5. Zachowując swój poziom Weber powinny odjechać niemkom na -25 sekund dzisiaj.
Po co sie spinać na kwale jak tu 15 do finału awansuje. Biegnąc bez kijków przy tej obsadzie by pewnie te top 15 zrobiły.Niemki w kwalifikacjach 22 sekundy za Szwajcarkami , Finki to samo . Gimmler słabo jak na siebie a Henning raczej tak jak bedzie biegać . Duże value złapałeś