twojprzyjaciel
Użytkownik
Ładne wyniki Kpk25. Pozazdroscic ????
ohhh stary no nie obraz sie ale grasz mega slabo.. Po co tyle calli ?? Z tego co widac na filmiku to grasz tight passive, a to jest blad. Miales moment ze byles wyraznym chip leaderem FT, wtedy trzeba bylo poszerzyc zakres rak, gra sie agresywniej.Pod koniec wybitnie nie przychodziły mi karty do gry, sporo blindów oddanych za darmo, no i odpadnięcie w prawdziwie frajerskim stylu. No ale dla mnie to i tak sukces po jakichś 6 tygodniach poważniejszej gry
http://www.youtube.com/watch?v=FOD9Gof_M7s
???? jak dla mnie ja tam nie widzę żadnej pasywnej gry, wręcz przeciwnie gracz często sprawdza przebija podbija, moim zdaniem wcale nie gra słabo, a taka gra może być częscią jego strategi i napewno nie gra tight passive a bardziej losse agresive. W większosci rozdań stara się kontrolować sytuację. Spróbuj zagrać takim stylem a gwarantuje że bez jego znajomości i bez żadnego doświadczenia w takiej grze nie przetrwasz pierwszych 30 min gry. Z punktu widzenia innych graczy którzy nie znają tej strategi jego gra wydaję się być zwykłym liczeniem na farta, w rzeczywistosci jednak jest zupełnie odwrotnie.ohhh stary no nie obraz sie ale grasz mega slabo.. Po co tyle calli ?? Z tego co widac na filmiku to grasz tight passive, a to jest blad. Miales moment ze byles wyraznym chip leaderem FT, wtedy trzeba bylo poszerzyc zakres rak, gra sie agresywniej.
Co do ostatniej reki turnieju, byles na 12BB jest to easy push pre flop, a nie zabawa w call i bluff na flopie ???? co nie zmienia oczywiscie faktu ze dostalbys calla od niego
Miales mase szczescia ze doszedles tak daleko w tym turnieju
duzo pracy przed toba, powodzenia