>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bieżące wyniki w turniejach!!!

peter06 0

peter06

Użytkownik
Ja wczoraj 1-sze miejsce 7.7$ i dzisiaj 14$ w turniejach na Duplicate poker, nie wiem czy jeszcze ktoś tam gra ???? Dzisiejszy turniej w ostatniej rundzie ciekawe jąką minę miał facet, który przegrał w ostatniej 12-tej rundzie a prowadził mając 12000, zrezygnował w ostaniej rundzie i musiał zapłaćić big blinda 400, a ja przed ostatnią rundą miałem 0 NTC i wygrałem 12000, a on miał 11600 widok jego miny pewnie bezcenny ????

peter06 0

peter06

Użytkownik
Ja dzisiaj na Duplicate poker 2$ + 0.2$ tak jak ostatnio 1-szy i 14$ wpadło, ale dzisiaj miałem najbardziej udany dzień na wszystkich pokerómach, ale to już nie w turniejach:spokodfhgfh:

PS. czym robicie screeny?

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Print screen na klawiaturze-&gt; wklejasz do painta-&gt;zapisujesz-&gt;screena wrzucasz na jakiś darmowy hosting zdjęć-&gt; wklejasz link z hostingu na forum

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Wygrany turniej na galaxy poker dla polaków 30$ wpadło :-D
Screnów narazie nie umiem robi to nie robie:jezora:
Przecież kostek pisał jak zrobić. ????
Przycisk na klawaiturze: Print Screen, następnie wchodzisz w painta, naciskasz ctrl + v, zapisujesz w formacie jpg, wysyłasz na imageshack.us bądź inny serwer i gra. ????

befree88 0

befree88

Użytkownik
Wygrany turniej na galaxy poker dla polaków 30$ wpadło :-D
Screnów narazie nie umiem robi to nie robie:jezora:
Nie rozumiem tu czegos. Chwalicie sie tutaj swoimi wynikami w turniejach a na forum nie podajecie informacji o tym turnieju. To troche nie w porządku:-?

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Nie rozumiem tu czegos. Chwalicie sie tutaj swoimi wynikami w turniejach a na forum nie podajecie informacji o tym turnieju. To troche nie w porządku:-?

no ja też czegoś nei rozumiem...każdy by chciał brać i nic dawać. Kiedy ty befree podałeś ostatnio jakieś hasło albo info o turnieju? ostatni twój post w dziale freeroll to jest zapytanie o hasło (w pierwszym poście było napisane żeby sie o hasła nie pytać...). Czy to znaczy ze wcale nie grasz żadnych darmowych turnieji? No bo tak z twojej wypowiedzi wynika... nie podajesz info to nie grasz... nie wymagaj od innych czegoś czego sam nie robisz...

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Odrobina własnej woli i http://www.google.pl i masz wszystkie hasła, które są umieszczane na forum.

Żałosne jest to co piszesz. A wystarczy troche własnej pracy. :zoltakartka:

frans 0

frans

Użytkownik
Bardziej próba screna :jezora:

a jeżeli nie wyszło to prosze o podpowiedź dlaczego?

A to screan za 2 miejsce na turze dla Polaków na euro super poker :-D

stachu7 dzięki za cenne info

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
Bardziej próba screna :jezora:

[URL='http://img227.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhhdv8.png']http://img227.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhhdv8.png[/URL][img]

a jeżeli nie wyszło to prosze o podpowiedź dlaczego?

A to screan za 2 miejsce na turze dla Polaków na euro super poker :-D

Pozdro[/QUOTE]

musisz wziac link z pod nazwy &quot;link dla forum&quot;

Do góry Bottom