>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bieżące wyniki w turniejach!!!

volky 0

volky

Użytkownik
16 miejsce na 413 osób w Blefie Wiśniewskiego ....Wygrana zero ale fajnie się grało.

Wiśniewski przyszedł do stolika. Zrobiłem print screena jak go rozwalili to niestety nie zapisałem ???? . Szczerze to chyba niezły kit z tym Wiśniewskim i wydaje mi się że to wcale nie on. Jak ktoś coś do niego gadał lub próbował się pytać np o koncerty to zero odpowiedzi. Przywitał się jedynie i pożegnał.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja obserwuje do od drugiego turnieju tzn. gram przy wlasnym i patrze cos sie u niego dzieje. To jak ludzie zadaja pytania normalne(!) to odpowiada i na pytania o koncerty tez odpowiadal. SORY ZA OT

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
w HU raczej nie miałemszans, koleś miał 7 razy więcej niż i tak sie skończyło jak skończyło ???? dzięki stachu za doping

grucel 0

grucel

Użytkownik
Ostatnio 4 miejsce w weekly 1000$ a teraz zwyciestwo w daily 500$... ????
W ciagu jednego tygodnia jeszcze 2 razy w płatnej strefie prócz w/w.. ???? Polecam Mansion poker:spokodfhgfh:

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Jesttttttt bylo ciezko ale sie udalo na HU trafilem Bad Beata cóż zdarza sie wazne ze wpadlo 160 euro!!!!!!!!!!:-D

160 euro to narazie moja najwzysza wygrana ????

grucel 0

grucel

Użytkownik
Jak ja lubie Mansion poker. ???? razem z dzisiejszą wygraną (60$) w ciągu 12 dni wygrałem tam już łącznie 198$ na samych freerolach kolejno: 8$-58$-8$-60$-4$-60$ :jezora::-D

Do góry Bottom