D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
Weterani w natarciu. Ostatnio Bricis wystartował w sztafecie. Jeszcze Slettemarka brakuje, też ostatnio startował w IBU. Jak widać Tomek jest jeszcze młody, niech startuje do Soczi ;]
A przed sezonem zastanawiał się czy zmienić narodowośćW najbliższych zawodach pucharu świata pierwszy raz w tym sezonie wystartuje Frode Andresen
Nie doszło jednak do zmiany barw będzie startował na pewno w tym sezonie dla reprezentacji Norwegii ????A przed sezonem zastanawiał się czy zmienić narodowośćNo chyba, że jednak wystartuje jako Duńczyk ;> nie sprawdzałem więc nie wiem dokładnie ;P Do typowania biathlonu wrócę wkrotce.
Jak już wcześniej ktoś zauważył kolejny weekend biathloniści spędzą w Hochfilzen. Rozkład jazdy się nie zmienia i pozostaje taki sam jaki miał być we Francji.OFICJALNA INFORMACJA
Zaplanowane na 15-18 grudnia zawody biathlonowego Pucharu Świata w Grand Bornard-Annecy zostały przeniesione do austriackiego Hochfilzen. Powodem jest brak śniegu we francuskich Alpach.
warto warto, szczególnie że wzb dają tylko 1,6 za toPałka TOP 15 @ 3.00 Betsafe po takim kursie warto spróbować, Krysia na strzelnicy szaleje (sprinty 19/20), dotychczas 14. i 11. więc jeśli będzie dobrze na strzelaniach, to 15 jest w zasięgu
Raczej 19/20 nie będzie bo dzisiaj jest sprint i tylko dwa strzelania...Z oferty Unibet wpadły mi w oko takie 2 typy:
Mäkäräinen, K - Kuzmina, A 1 1,50
O Kasi pisałem wyżej.Kuzmina na strzelnicy trochę gorzej od Finki biegowo również wolniejsza. Jesli dzisiaj Mäkäräinen będzie strzelać w granicach19/20 to jestem o Nia spokojny.