B
5
bobsonponte
Użytkownik
Wie ktoś gdzie mogę sprawdzić czasy samego biegu i czas ile kto strzelał?? w transmisji zawsze komentatorzy mówią kto miał jaki czas biegu.. Wie ktoś jak pomóc ?? z góry dzieki
Biegowo niemka na kazdym kilometrze jest lepsza o 5 sekund. W przypadku sprintu daje jej to az 37.5 sekund przewagi, wiec zapas 1 karnej rundy...kupon 13 - Tobet
Miriam Gössner - Tora Berger 2 2,00
Biegowo Gössner nad Berger jest w stanie nadrobić kilka sekund ale nie za wiele więc biegowo bardzo podobnie obie a jesli Niemka zaliczy karną rundę nie jest w stanie na trasie dogonić Tory.
Podczas sztafety Niemka szybsza w biegu od Tory o 28s. jednak ciężko jest tak dokładnie stwierdzić bo jeśli oglądałeś to napewno widziałeś jak Tora biegła przed samą metą gdzie zwolniła i straciła pewnie jakieś 10s. Te 37,5s jest nie na miejscu.Biegowo niemka na kazdym kilometrze jest lepsza o 5 sekund. W przypadku sprintu daje jej to az 37.5 sekund przewagi, wiec zapas 1 karnej rundy...
Akurat podczas sztafety czasy ich był bardzo zbliżone do siebie więc tu nie ma co pisac że wolniejsza. Poprostu słabsza na strzelnicy i tu trzeba upatrywać pozytywnego wyniku w postaci lepszego miejsca Vity.Valj wolniejsza od siostry. Jesli na strzelnicy bedzie na zero tutaj Vita powinna wygrac w tej parze.
Radula nie mozna porownywac tylko ostniego wystepu...Podczas sztafety Niemka szybsza w biegu od Tory o 28s. jednak ciężko jest tak dokładnie stwierdzić bo jeśli oglądałeś to napewno widziałeś jak Tora biegła przed samą metą gdzie zwolniła i straciła pewnie jakieś 10s. Te 37,5s jest nie na miejscu.
Akurat podczas sztafety czasy ich był bardzo zbliżone do siebie więc tu nie ma co pisac że wolniejsza. Poprostu słabsza na strzelnicy i tu trzeba upatrywać pozytywnego wyniku w postaci lepszego miejsca Vity.
Sam się zastanawiałem nad zagraniem tego typu jednak sobie odpuściłem.
Co do sióstr to strzelnica zdecydowanie na korzyść Vity a przy takim samym strzelaniu to już może być różnie.Te 37.5 sekundy przewagi to roznica jaka dzieli w tym sezonie Tore i Miriam... Wzialem pod uwage wszystkie starty w tym sezonie i zdecydowanie lepsza jest mloda niemka...
Jesli chodzi o Vite, to jest szybsza od swojej siostry... Nie chce wyliczac ile mniej wiecej, ale jesli strzelnica bedzie na remis to Vita tutaj wygra rywalizacje.
W Oberhofie jak i w sztafecie w Ruhpolding już takiej przewagi nie miała. Osobiście zauważyłem zwyżkę formy biegowej u Berger. Ale to tak na marginesie...Te 37.5 sekundy przewagi to roznica jaka dzieli w tym sezonie Tore i Miriam... Wzialem pod uwage wszystkie starty w tym sezonie i zdecydowanie lepsza jest mloda niemka...
Dla mnie świetny typ na dzisiaj Tora w tym sezonie 1,3,27 i 2 natomiast Kaisa 35,22,2,20. 3 do 1 dla Tory i po bardzo dobrym występie w sztafecie licze, ze bilans nadal pozostanie korzystny.Tora Berger - Kaisa Mäkäräinen 1,48
Z siostrami Semerenko moje niedopatrzenie... Valj jest szybsza od siotry w przekroju calego sezonu. Wzialem pod uwage tylko biegi sprinterskie w ktorych lepsza jest Vita. Strzelanie ogolnie jak i w sprincie po stronie Vity.Co do sióstr to strzelnica zdecydowanie na korzyść Vity a przy takim samym strzelaniu to już może być różnie.
Miriam wiadomo szybsza jest od Tory ale nie jest to taka widoczna różnica jak do innych zawodniczek bo Berger też ma dobre tempo biegu. Mam tylko nadzieję,że nie będzie jaj ze smarowaniem u najlepszych ekip bo nie patrzy sie fajnie jak człapią najlepsi bo złe smarowanie.
hahahahahahahahahaha, dawno sie tak nie usmialem :grin: powiedz lepiej kolego, kto jest Twoim dilerem ???? te zaklady to nie sa na dzisiejszy sprint, tylko na klasyfikacje generalna :razz:Wg bukmachera ComeOn na zwycięstwo Berger tylko 1,50 heh.
W związku z tym ciekawe kursy na inne zawodniczki Na Darie 4,15, na Gossner 6,15, ale dla mnie rewelacja to kurs 50,5 na WIN Zaitseva ????
hah ja własnie założyłem konto , zweryfikowałem dane zrobiłem depozyt żeby zagrać na zaitseva ale jak zobaczyłem w ofercie coś takiegoWg bukmachera ComeOn na zwycięstwo Berger tylko 1,50 heh.
W związku z tym ciekawe kursy na inne zawodniczki Na Darie 4,15, na Gossner 6,15, ale dla mnie rewelacja to kurs 50,5 na WIN Zaitseva ????
W takim razie przepraszam za niedopatrzenie i brak zrozumienia oferty. Pomyliłem się.hahahahahahahahahaha, dawno sie tak nie usmialem powiedz lepiej kolego, kto jest Twoim dilerem te zaklady to nie sa na dzisiejszy sprint, tylko na klasyfikacje generalna
W takim razie przepraszam. Nie mniej jednak ktoś mądry kiedyś powiedział "uwierz, ale sprawdź".hah ja własnie założyłem konto , zweryfikowałem dane zrobiłem depozyt żeby zagrać na zaitseva ale jak zobaczyłem w ofercie coś takiego
Dlatego sprawdziłem , dobrze że pierw nie zagrałem ;-) nic sie nie stało przeciez kazdy się może pomylićW takim razie przepraszam za niedopatrzenie i brak zrozumienia oferty. Pomyliłem się.
Dilerem? Bez przesady.
W takim razie przepraszam. Nie mniej jednak ktoś mądry kiedyś powiedział "uwierz, ale sprawdź".
---
Zbłaźniłem się i tyle. Już się do bukmacherki nie nadaję. Powodzenia graczom Fajnie, że forum się rozwinęło przez te lata.
To że Wasz odsmaker źle oszacował kursy i być może źle dobrał H2H, to że anulowaliście zakłady ok nie pierwszy i nie ostatni raz to robicie, nie jesteście też pierwszym bukiem który to robi i zapewne nie ostatnim. Tylko nie rób ze mnie debila i nie wciskaj mi tu kitu że się ktoś pomylił przy wystawianiu par że niby zamiast Gregorin powinna być Tora Berger. Bo para Domracheva-Berger też była dodana w ofercie. Więc się nie ośmieszaj.Błąd przy wystawianiu zamiast Tory Berger pojawiła się sąsiadująca z nią na liście Teja Gregorin. Zakład został zwrócony niedługo po wystawieniu na 20h przed zawodami. Użytkownicy zostali poinformowani mailem o pomyłce. Wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem.