Mam pytanie, pierwszy raz wypłaciłem z Betssona kasę, wypłata bezpośrednio na konto. I teraz moje pytanie: zlecenie poszło w ten poniedziałek 12.12 o 8 rano. Przed chwilą sprawdzałem w zakładce Moje konto -> Wyciąg z konta, że Pobranie nastąpiło dziś, czyli w środę 14.12 o 16:30, więc uznałem ze wypłata jest w trakcie realizacji. Tylko ile to może potrwać? Tak z waszego doświadczenia. Dojdzie kasa przed weekendem? Pytam bo ostatnio mnie parę razy Unibet rozpieścił, gdzie kasę miałem jeszcze tego samego dnia na koncie, bez żadnych ceregieli. No i się człowiek przyzwyczaił do szybkich wypłat ????
edit: Pieniądze mam już na koncie, w poniedziałek o 8 zleciłem wypłatę, wczoraj w środę o 16:30 Betsson pobrał kasę, dzisiaj w pierwszej sesji przychodzącej (o 10 rano) pieniądze doszły na konto ???? Tak że całkiem nieźle, spodziewałem się że będzie gorzej. Zwłaszcza ze to była moja pierwsza wypłata z Betssona. Może z następną wypłatą będzie jeszcze szybciej.
edit: Pieniądze mam już na koncie, w poniedziałek o 8 zleciłem wypłatę, wczoraj w środę o 16:30 Betsson pobrał kasę, dzisiaj w pierwszej sesji przychodzącej (o 10 rano) pieniądze doszły na konto ???? Tak że całkiem nieźle, spodziewałem się że będzie gorzej. Zwłaszcza ze to była moja pierwsza wypłata z Betssona. Może z następną wypłatą będzie jeszcze szybciej.