Sprawdz na swoim koncie bankowym na necie jak masz wpisana nazwe banku! tam bedze np;Witam,
dokonuje właśnie swojej pierwszej wypłaty z tego buka na konto bankowe. Mam wątpliwości co wpisać w rubryce "oddział banku"? Wystarczy wpisać tylko miejscowość?
Nie spotkałem się w sumie wcześniej z wypłatą na kredytową, ale zapewne właśnie to jest powodem opóźnień. Sprawdź teraz, najpewniej masz to już na koncie.A Ja mam takie pytanie 17.07 zleciłem wypłatę środków bezpośrednio na kartę Visa. 18.07 suport twierdzi że pieniądze wyszły od nich jednak do dnia dzisiajeszego(...)
Wystarczy poczytać temat wstecz. Co do polecenia wpłaty musisz teraz wpłacać jako przelew międzynarodowy a nie tak jak wcześniej do polskiego banku. Oczywiście przelew międzynarodowy jest o wiele droższy więc skorzystaj z moneybookers albo bonów ukash lub też innej metody składania depozytu jaką oferuje betsson. Wszystko ładnie napisane mają na stronie betsson'a.Witam. Zaszły jakieś zmiany odnośnie wpłaty na konto gracza u tego bukmachera ? Kiedyś można było normalnie wpłacić pieniądze przelewem bankowym (druczek pocztowy). Teraz nie widzę takiej opcji :-|
Zleciłem wczoraj przed północą, a miałem na MB dzisiaj po 10:00zleccilem wyplate na mb ponad 12 godzin temu nie doszła nadal to normalne ??
hej dokladnie to samo mialem..wszedlem na angielskiego czata i wszystko wyjasnilem...no wiec ich maile (ten ktorego nie otrzymales jak i pozostale-przynajmniej u mnie)ladauja jako spam.To po pierwsze, a w mailu jest napisane ze cos tam sie u nich pozmienialo i chca od nowa twoj skan ID ,skan rachunku i printscreen MB.No wiec wyslalem im to wszystko wczoraj i czekam,mam nadzieje ze niedlugo juz to potrwa.mam problem z wyplata srodkow.Zlecilem wyplate pieniadze zostaly odjete z konta jednak wyplata nie zostala zrealizowana.Konsultanci twierdza ze otrzymalem maila na ktorego mialem odpowiedziec i dlatgo przelew nie poszedl a od 10dni nie mialem zadnego maila od nich.Mimo to napisalem odpowiedz i dalej nic.Pieniadze sa zarezerwowane juz prawie 2 tyg i z nikim sie nie mozna dogadac.Mial ktos podobny przypadek?jak tak to prosze o pomoc