???? , moja na MB dalej wisi.Wyplata zlecona w niedziele wieoczrem, dzis pojawila sie na koncie bankowym.
Na 90% zapytają o dokumenty.Witam!Zleciłem wypłatę na konto bankowe w niedziele i dalej wyplata jest w formie zaksiegowania,NIe potrzebowali zadnych dokumentow do wyplaty.Ile to moze jeszcze trwac??Prosze o odpowiedz.
Pewnie chcą weryfikacji tylko nie poinformowali Cie o tym fakcie ???? . Tak było w moim przypadku.Bukmacher katastrofa,czekam na wypłatę 8 dni,mam tam konto jakies 4,5 lat,wypłacałem z 20 razy,tyle samo wpłacałem,nigdy o żadną weryfikację nie prosili,teraz też nie,poczekam cierpliwie i podziękuję temu bukmacherowi,kpina z klienta,totalna kpina ! Nie wpłacajcie do nich,to tyle ode mnie...
Bez powodu Ci konto zablokowali??Jak to ograniczone??Ja z nimi na czacie gadam,a oni ze to u nich noralne? ja do cholery ze 3 miesice temu wplacilem normalnie,wygralem i normalnie wyplacilem. a teraz mam konto ograniczone i nic nie moge robic? oni sa jacy nienormalni,dowiedzial sie ktos cos konkretnego?
zlecilem wyplate,czekalem trzy dni,to w koncu na czacie napisalem co tak dlugo,oni ze wszytsko ok ze tak to u nich trwa,ze wieczorem wysla,bo juz zablokowali mozliwosc anulowania wypalty,tak mi babka na czacie napisala.Bez powodu Ci konto zablokowali??Jak to ograniczone??