Wyciag bankowy, jaka kolwiek faktura, cokolwiek z twoimi danymiA propos weryfikacji, wymagają dowodu, screenu skrill i rachunku, co zamiast rachunku mogę im wysłać? I czy może być to potwierdzenie przelewu np.?
Umowa z bankiem? Faktura z stacji benzynowej? Poświadczenie zameldowania (ale z maja)? Ktoś coś z tego próbował?Wyciag bankowy, jaka kolwiek faktura, cokolwiek z twoimi danymi
Wystarczy, do setek kasyn wysylalem rozne faktury i zawsze przechodzilyUmowa z bankiem? Faktura z stacji benzynowej? Poświadczenie zameldowania (ale z maja)? Ktoś coś z tego próbował?
i jak sie zakonczyla sprawa? bo tez czekam 2 dni i mysle czy juz uderzac na chataA teraz od piątku 1.12 czekam na wypłatę na konto bankowe.Na razie pieniędzy nie ma,nie ma też informacji o statusie wypłaty.
Oczywiście jeszcze trochę( do jutra,do środy) poczekam zanim uderzę z zapytaniem na live chat co się dzieje.
Tak naprawdę to nie czekasz nawet jednego dnia. W weekendy banki nie pracują. Wszystkie przelewy między bankowe załatwiane są w dni robocze.i jak sie zakonczyla sprawa? bo tez czekam 2 dni i mysle czy juz uderzac na chata
ja od zaakceptowania przez Betsson wypłaty miałem ją na koncie po 48 hDzisiaj wypłaciłem kasę z konta betsson. Kiedy mogę się jej spodziewać na koncie bankowym?
Zależy od banku ja ostatnio miałem 72 H także do 3 dni mają także w regulaminie....ja od zaakceptowania przez Betsson wypłaty miałem ją na koncie po 48 h