>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie wiem co to za gra, ale gratuluję zdobycia 1-go miejsca. Świetnie zrobiony filmik. I najważniejsze że w betsson odzyskałeś swoją kasę :)

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
A teraz od piątku 1.12 czekam na wypłatę na konto bankowe.Na razie pieniędzy nie ma,nie ma też informacji o statusie wypłaty.
Oczywiście jeszcze trochę( do jutra,do środy) poczekam zanim uderzę z zapytaniem na live chat co się dzieje.

therock 50

therock

Użytkownik
A teraz od piątku 1.12 czekam na wypłatę na konto bankowe.Na razie pieniędzy nie ma,nie ma też informacji o statusie wypłaty.
Oczywiście jeszcze trochę( do jutra,do środy) poczekam zanim uderzę z zapytaniem na live chat co się dzieje.
i jak sie zakonczyla sprawa? bo tez czekam 2 dni i mysle czy juz uderzac na chata

S 3

shimek

Użytkownik
Wypłaciłem dzisiaj na konto bankowe i nie wołali ode mnie dokumentów, kasę z konta odjęło. Będą jeszcze wołać dokumenty?

Otrzymane punkty reputacji: +3
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Dzisiaj wypłaciłem kasę z konta betsson. Kiedy mogę się jej spodziewać na koncie bankowym?

E 2

emedic

Użytkownik
Czy od początku roku wyraźnie zwolnili tempo wypłat? Wypłacałem kilka razy, 3 metodami i zawsze na kasę czekałem co najmniej 24 godziny a nierzadko prawie 48.. W zeszłym roku, niezależnie od metody to trwało kilka godzin, a nierzadko, jak w przypadku skrilla to godzinkę, dwie. Czy macie podobne odczucia ja ja w tej kwestii? Bardzo lubiłem betsson za bardzo sprawne wypłaty, a teraz to wszystko trwa trochę.
Piszę o wypłatach na e-konta typu skrill, neteller, click2pay.. Zamiast kilka godzin teraz czeka się prawie 2 dni.

Do góry Bottom