Promocja jest ważna do 30.04.2013 i można z niej skorzystać tylko raz na jednego Użytkownika/domostwo/adres IP
pewnie dożo osób wypłaca, bo po zmianie stronki, wszyscy którzy mieli jeszcze obrócić bonusem, zostali zwolnieni z tego warunku i pieniądze zostały im przypisane automatycznieWyplacal juz ktos srodki na MB po zmianie stronki przez nich? Bo mi wisi wyplata od wczoraj a zawsze trwalo to maks 2-3h
Pisz na support jeśli to nie pomoże spróbuj porozmawiać z Adminem Marcinem-Odrą może on będzie umiał pomóc.Witam, mam taki problem z wypłatą pieniędzy, wysłałem im awers i rewers dowodu osobistego, wysłałem screena z wyciągu potwierdzającego mój adres z kontem bankowym, a nadal od paru dni kasy nie ma na moim koncie, a status dokumentów jest "przetwarzanie" o co chodzi?
Odpowiem Ci trochę inaczej.Ja czasem kupuję kod Ukash na stronie firmowej Dotpay przelewem ze swego konta bankowego(niekoniecznie tylko do depozytów bukmacherskich).Witam. Mam pytanka.
Ile trwa wypłata formą Ukash?
Czy można wypłacić niepełną kwotę np 524,24 czy musi to być np 200, 300 itd? ????
Pozdrawiam