>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Możliwe, że masz jakiś wysoki stopień &quot;blokowania&quot; i dlatego nie pozwala Ci przejść dalej
i jeszcze zobacz datę na kompie.Nie miałem neta swego czasu przez kilka dni i udałem się do rodziny to ze dwie godziny miałem podobną sytuację zanim zobaczyłem że data na kompie jest 10 lat do tyłu.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Przeglądarka - mozilla firefox
Data na komputerze - prawidłowa
Nie wiem co z tym zrobić, akceptuje ciasteczka itd, mam ustawione żeby nie blokował takich witryn, a jednak wyskakuje taka lipa... nigdy nie miałem tego problemu.

J 0

jol3

Użytkownik
Ostatnio wpłaciłem pieniądze na bwin. Dostałem bonus, w którym muszę wpłaconą kwotę obrócić raz, a bonus 5 razy po minimum 1,7 w ciągu 2 miesięcy. To znaczy, że jeśli wpłaconej kwoty nie obrócę to nigdy nie będę mógł jej wypłacić?

sylar 87

sylar

Użytkownik
&quot;Kwota, na którą został przyznany bonus oraz kwota bonusu muszą zostać postawione po kursie wynoszącym przynajmniej 1,7&quot;
Czyli jeśli skorzystałeś z bonusu np 100% do 80zł to to musisz obrócić 80x6 po 1.7
Jeśli nie korzystasz z bonusu to obracasz wpłatę po 1.01 i możesz wypłacić.

J 0

jol3

Użytkownik
Sorry, że zamęczam. Jeśli wpłaciłem 500zł i był bonus 100% do 100zł. Nie chcę wyrabiać bonusu, tylko wypłacić to co wpłaciłem. Muszę postawić 500zł czy 100zł po kursie 1,01?

sylar 87

sylar

Użytkownik
100 po 1.7, poza tym jak wchodzisz w wypłatę i wybierasz formę np Moneybookers to masz napisane ile możesz wypłacić ????

J 0

jol3

Użytkownik
Ok. Źle zrozumiałem Twojego poprzedniego posta. Jeśli tak jest to spoko, bo moja wpłata wielokrotnie przewyższała max poziom bonusu i bałem się, że muszę całość postawić. Tak to jest jak się człowiek w buckmacherkę nie bawi i się połasi na jakiś bonus. Dzięki!

J 0

jol3

Użytkownik
No właśnie coś chyba jednak jest nie tak, bo próbowałem dwa razy wypłacić kwotę mniejszą od &quot;pieniędzy, które mogą być podjęte&quot; i dwa razy mi ją cofnęli.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Dobra sory byłem trochę zajęty, to tak wpłaciłeś 500 żeby dostać 100 to musisz obstawić:
400 po 1.01
100 po 1.70
żeby wypłacić depozyt
a teraz żeby wypłacić bonus to musisz do tego obstawić jeszcze
100 x5 po 1.70
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 0

jol3

Użytkownik
Postawiłem bonus po 1,7 i nie weszło, później postawiłem depozyt-bonus po 1,01 i weszło. Zleciłem wypłatę i mi ją cofnęli. Co jest? Czyżby jednak trzeba było postawić oba po 1,7?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Może Ci cofnęli bo konto nie zweryfikowane? wysłałeś dowód? Przed wypłatą trzeba zweryfikować konto, btw możesz napisać do Nich maila jak dowód załączyłeś i zapytać czemu nie możesz zlecić wypłaty ;)

J 0

jol3

Użytkownik
Niestety to nie jest to. Konto mam od dawna i robiłem dziesiątki wypłat z niego. Napisałem do niech maila, ale oni prócz wstawienia wycinka regulaminu za wiele nie potrafią w nim napisać. Jesteś pewien, że jest tak jak mówisz? Może zmienili zasady na jakich są bonusy...

sylar 87

sylar

Użytkownik
Nie, u Nich zawsze tak było że nadpłatę po obrocie po kursie 1.01 można wypłacić, czyli jak wpłaciłeś 500 dostałeś 100 zł bonusu i miałeś 600 na koncie to obstawiasz 500 po 1.01 wypłacasz 500 i zostaje Ci 100 bonusu, który trzeba obracać po 1.7 albo przegrać i tyle.
Jeśli przegrałeś bonus to normalnie resztę po obrocie po 1.01 powinieneś móc wypłacić.
Jak wchodzisz w wypłatę to powinieneś mieć napisane jaką kwotę możesz wypłacić a jaką nie. Może po prostu nie anulowali Ci bonusu po przegranej.

J 0

jol3

Użytkownik
Jak wchodzę w wypłatę to wg nich mogę wypłacić wszystko. Zauważyłem, że teraz napisałeś, że trzeba postawić 500zł po kursie 1,01 czyli cały depozyt, a wcześniej pisałeś, że 400zł czyli depozyt -bonus. To jak to jest, bo ja postawiłem depozyt pomniejszony o kwotę bonusu, który wcześniej wtopiłem po 1,7.
P.S. To był zakład live. To ma znaczenie?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Sorki musiałem się wcześniej dziabnąć w obliczeniach, tak to jest jak się robi 100 rzeczy na raz i jeszcze chce się komuś pomóc.
Musisz obstawić całą wpłatę po 1.01 przed wypłatą, to że to było na live nie ma żadnego znaczenia.
Jeszcze raz sorki, postaw jeszcze raz tą stówkę po 1.01 i nie powinno być problemu z wypłatą.

J 0

jol3

Użytkownik
Aha, czyli nie muszę stawiać całej kwoty od nowa (500zł) tylko postawić to co mi zostało do obrócenia (100zł)?
Tylko, że o wpłacie, a jeszcze przed postawieniem 100zł po 1,7 i 400 po 1,01 stawiałem parę zakładów i ich suma jest dużo większa od 100zł. Powinienem mieć już uwolnione.
I genialna odpowiedź bwina:
Według naszej informacji nie dokonał Pan obrotu pełną kwotą, która została wpłacona na Pana konto. Z tego powodu Pana wypłata została anulowana, a dana kwota zapisana ponownie na Pana koncie bwin.
Prosimy zatem dokonać wymaganego obrotu, a następnie wnieść wniosek o wypłatę.

Widzę, że w każdym dziale support bwina jest słaby.

D 30

dadycool

Użytkownik
Witam
Chciałbym wykonać wypłatę z betssona na konto bankowe i chciałbym dowiedzieć sie czy oni wyplacaja z polskiego konta czy zagranicznego? pytam bo w opcji wyplaty nie ma ani konta iban, kody swift czy czegos takiego ????

Do góry Bottom