Nie zauważyłem, żeby wracało do normy / od trzech lat zlecałem wypłaty i jakoś to szło ale kwoty do 600 zł / 2 tygodnie temu zleciłem 1500 zl i nagle bum ........... chyba trafiłem na jakąś czarną listę klientów którzy nie przegrywają .... weryfikują tydzień moje dokumenty bez powodzenia / wydzwaniają i nic .... konto zablokowane ... robię wszystko o co mnie poproszą i na razie nic ... co robić ??? mam nadzieję że chodzi tylko o przetrzymanie moich pieniędzy a nie o ich zagarnięcie ... KrintonDokładnie potwierdzam wypłaty odbywaja sie juz w normalnym tempie , moneybookers do kilku godzin , wiec wszystko wraca do normy
Dane w Betssonie muszą się zgadzać z danymi w banku tak jest w każdym buku, więc raczej tak nie wypłacisz.Cześć. Mam problem z wypłatą odnośnie Betsson. Gdy już uzbierałem sumę do wypłacenia, nagle nie mogę tego zrobić. Chcę wypłacić pieniądze na konto ojca. Niestety nie mogę tego zrobić ponieważ - nie jest to moje konto. Ok, w takim razie dlaczego oni tego nie kontrolują gdy wpłacam pieniądze ? Jeśli wpłata jest to jakoś mogę z konta ojca/kolegi/koleżanki itp. Czuje się oszukany. W jaki sposób mogę wypłacić moje pieniądze nie posiadając konta w banku na moje imię ?
W razie gdyby ktoś miał wątpliwości jak jaEwa: Panie Marcinie proszę wpisać iPKO konto internetowe
Ewa: w Customer Name należy podać Pana imię i nazwisko