napisz mu pw...Da sie zmniejszyć obrót jak kolega sugerował wiecie jak to zrobic?
http://forum.bukmacherskie.com/private.php?do=newpm&u=65347
napisz mu pw...Da sie zmniejszyć obrót jak kolega sugerował wiecie jak to zrobic?
tyle co wpłaciłem i dalej jest 100 % do 200 złNapisałem przecież, że już jest ok. Teraz tylko 50% do 100 zł.
Pytałem na Live Chat babki i odpisała mi, że od teraz (wtedy była godzina mniej wiecej 13) obowiazuje juz normalny bonus 100 zł do 50%, a że jest inaczej to już nie moja wina. Myślałem, że jak mi tak odpisuje to jest tego pewna, dlatego tutaj napisałem. W takim razie już tego nie zmienią, więc warto skorzystać zawsze to 200pln za darmo.i po co kolego Rajdowiec wprowadzasz ludzi w blad.
Najlepiej wyslac im e-mail to dopisza manualnie wg mnie betsson to strasznie cienka firma podobnie jak betsafe ja sie dziwie ze dostali statuetke za najlepsza obsluge....Szczerze mowiac w wiekszosci live chat olewa ludzi i najlepsza firma w obsludze bez 2 zdan jest bet365 praktycznie mozna w kazdej chwili zapytac a tutaj nic jeden wielki minus????dokładnie
jak aktywować ten bonus ?
To na pewno.w obsludze bez 2 zdan jest Bet365
No OK Macieq, ale mam czytać każdy regulamin od a do z ? Pewnie i muszę, ale skoro dają mi bonus, piszę, że mogę go aktywować no to jednak troche grają w kulki.Bo w regulaminie masz że nie można łączyć z innymi aktywnymi bonsami.
To był regulamin rzędu 9 punktów, z czego 5-6 to były formalności typu dla jakich krajów bonus. Warto poszukać informacji typu czy bonus od każdej metody wpłaty itp.No OK Macieq, ale mam czytać każdy regulamin od a do z ? Pewnie i muszę, ale skoro dają mi bonus, piszę, że mogę go aktywować no to jednak troche grają w kulki.
Co nie zmienia faktu, że skoro mi się nie należy wedle regulaminu to po co mi go przyznają ? I dają w aktywne bonusy ? Regulamin regulaminem, ale zachęcanie do bonusa, który nie może być zrealizowany jest dla mnie mało poważne.To był regulamin rzędu 9 punktów, z czego 5-6 to były formalności typu dla jakich krajów bonus. Warto poszukać informacji typu czy bonus od każdej metody wpłaty itp.
gdybyś zakończył 1 bonus z drugiego mógłbyś skorzystaćCo nie zmienia faktu, że skoro mi się nie należy wedle regulaminu to po co mi go przyznają ? I dają w aktywne bonusy ? Regulamin regulaminem, ale zachęcanie do bonusa, który nie może być zrealizowany jest dla mnie mało poważne.
Szczególnie, że ten był do 30.06.gdybyś zakończył 1 bonus z drugiego mógłbyś skorzystać dlatego miałeś o nim informację
Mało mnie interesują bonusy dotyczące ruletek czy pokerów.i to że masz 15 bonusów o pokerze nie oznacza że możesz je łyknąć wszystkie naraz