Problem panowie jest w tym, że betsson wysłał to Polakom nie do konca myśląc. Bowiem na naszej stronie nie ma czegos takiego jak TRADER, przynajmniej u mnie. Rozmawiałem z hiszpanskim Live supportem bo nasz był oczywiscie niedostepny i powiedziano mi ze mam zmienicc jezyk strony. mzieniłem na hiszpanski i jest jako ostatnia rzecz w kolejce TRADER. Wchodzicie tam i jest napisane ze macie 3 euro - oczywiscie po wpisaniu vouchera. i macie opcje gry tam. jest polskagiełda ja juz zagrałem zobaczymy jak bedzie. Mam nadzieje, ze pomogłem ????
ja tam nie wiem znalazłem kurs 2.02 i zagrałem na germany index 40 może coś wpadnie :jezora: Ale ile czekać aby wygrać i gdzie konkretnie sprawdzić to nei mam pojęcia - nigdy nie miałem styczności z giełdą
rans tutaj chyba się nie wygrywa tylko kupuje akcje i czekasz aż zarobisz i wtedy sprzedajesz... tak jak normlanie w akcjach. Tylko pytanie co teraz warto kupić ???? ????
No niby tak, ale tam jest data zakmnięcia np. 17 czerwca (dzisiaj) i jak stawiasz, że wartość będzie UNDER lub OVER jakiejś wartości to po zamknięciu dzisiejszego notowania dostajesz chyba kasę.