delpotro
Użytkownik
Multikontowiec. Pochwal sie ile masz kont na betssonieJako że chyba wiele osób nie dostało zwiększam do 5 pierwszych osób, trzy już oddałem
Ci co dostali odemnie napisać czy działają
Multikontowiec. Pochwal sie ile masz kont na betssonieJako że chyba wiele osób nie dostało zwiększam do 5 pierwszych osób, trzy już oddałem
Ci co dostali odemnie napisać czy działają
dobrze że ty jesteś tu ostatnim sprawiedliwym, który ma wszędzie jedno konto w obawie żeby buki nie były stratne czasami.Multikontowiec. Pochwal sie ile masz kont na betssonie
to o co ci chodzi?ja nie dostalem ,sie zalogowalem, czekalem i dalej nic nie ma..tu nie chodzi o chore 3 euro ,ale o to ze ja pomimo ze wplaty robie, to baaardzo rzadko daja mi cos za free..;]
o to mu chodzi , ciezko doczytac do konca?ja nie dostalem ,sie zalogowalem, czekalem i dalej nic nie ma..tu nie chodzi o chore 3 euro ,ale o to ze ja pomimo ze wplaty robie, to baaardzo rzadko daja mi cos za free..;]
moje konto--> voucherjak mam aktywować ten kod??
Bo wchodzac w trader nie mam nic na koncie
Wacla czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? Żadnego handlu kodami. !!!! Potem się dziwić , że przez takich ludzi zamykane są tematy.Edit: OK na prośbę otwieram temat. Ale jak zaczniecie pisać jakieś bzdury, ktoś zacznie handlować voucherem