>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betsson 3 Euro GIEŁDA

Status
Zamknięty.
marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Multikontowiec. Pochwal sie ile masz kont na betssonie
dobrze że ty jesteś tu ostatnim sprawiedliwym, który ma wszędzie jedno konto w obawie żeby buki nie były stratne czasami.
polecam Ci szeryfie robić dochodzenie jak na allegro będą sprzedawać te oraz inne bony do buków

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
osobiście mam 1 konto z którego nie korzystam, bony otrzymuje z innych forum lub na GG mi wysyłają :]

P.S niestety już nie mam oddałem chyba 6, jak bym dostał kolejne dam znać tym co już napisali

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No to chyba starczy postów. Bo widać że powoli już wyczerpuje się temat.
Powodzenia w promocji. Temat zamykam. Jak ktoś ma coś sensownego do napisania niech napisze na PW to się otworzy temat.
Edit: OK na prośbę otwieram temat. Ale jak zaczniecie pisać jakieś bzdury, ktoś zacznie handlować voucherem zamknę. W każdej takiej promocji pojawia się mnóstwo bezsensownych postów, sam spam.
Jak zacznie się śmietnik to posty usunę, dam czerwone kartki a temat zamknę :!:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jeżeli ktoś nie otrzymał Vouchera , to musi się zalogować w betsson odczekać jakiś czas i przyjdzie ja tak miałem i znajomy. I przysłali.

tackles 2

tackles

Użytkownik
ja nie dostalem ,sie zalogowalem, czekalem i dalej nic nie ma..tu nie chodzi o chore 3 euro ,ale o to ze ja pomimo ze wplaty robie, to baaardzo rzadko daja mi cos za free..;]

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Ta cała giełda to nic trudnego ????
Patrzysz na index i stawiasz wg upodobania . Kto z was nie rozumie zakładu typu: 1900 - 2000 ? Po prostu do zakończenia sesji index musi utrzymać się na tym poziomie. To chyba nic trudnego ?
P.S. Wig 20 spada :| Oby się utrzymał na ponad 1900 do końca ;/

A 37

andr_w

Użytkownik
mam takie pytanie jeżeli postawiłem na polską akcje, no niestety trochę spadł i po chwili status zamkniety co to oznacza? na górze przewidywana wygrana nadal widnieje...

K 0

killer20

Użytkownik
To jest jakieś powalone, postawiłem na jakąś polską akcje, kurs był 11.50 przez całe popoudnie szło po mojej mysli, przed chwilą mogłem mieć nawet 19E na+ ale giełda już była zamknięta i nie dało sie sprzedawać a teraz na koniec jestem na - ehhe dziwne te wahania . .

wacla200 0

wacla200

Użytkownik
mam do sprzedania dwa kody na gielde kazdy po 3 euro , sprzedam za symboliczne 5 zł na moneybokers kto pierwszy ten lepszy

luniu 20

luniu

Użytkownik
Edit: OK na prośbę otwieram temat. Ale jak zaczniecie pisać jakieś bzdury, ktoś zacznie handlować voucherem
Wacla czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? Żadnego handlu kodami. !!!! Potem się dziwić , że przez takich ludzi zamykane są tematy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom