Dodam tylko jeszcze,że jako poważny bukmacher powinien mieć wyjście awaryjne z owej sytuacji,jeśli szanuje klienta. Bo gdyby np mecz został odwołany etc to również klient byłby pokrzywdzony. I warto by było to zakwalifikowac przed meczami juz do bonusu ,zwlaszcza,ze przegrałem te pieniadze,a kurs łączny przed meczami był powyzej 2 zgodnie z regulaminem,a regulamin nie wspomnia nic co sie stanie w danej sytuacji. Wiem,że czas do jutra mają by przypisac bonus,ale wole już dzisiaj napisać i poruszyć ten temat.. Pozdrawiam.
Oczyiście,że tka zrobiłem ,zarejestrowałem sie z owej strony,mało tego-napisałem na
live czacie i zapytalem czy aby na pewno pisze się na bonus i potwierdzili. (mam rozmowę na mailu)
podobno rozliczają w poniedziałki i środy,więc powinni chyba dzisiaj? skoro w środę już będzie to powyżej 2 dni. Koledzy dostali bonusy dzien pozniej od postawienia zakladow (jeżeli kolejnym dniem był,poniedziałek,środa czy piątek) no ,ale..
Przepraszam za spam. Specjalnie się zarejestrowałem u tego bukmachera z powodu bonusa,pewnie nie ja pierwszy,ALE spodobała mi się oferta i jeżeli będzie wszystko OK,to oczywiście wplace wieksze pieniążki i będę powiedzmy stałym ,wiernym klientem ????