>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BETSSON: 2 promocje do wyboru: 100% do 111PLN lub pierwszy zakład bez wpłaty!

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Przeszedlem do sekcji zaklady, a na koncie nadal 0,00, zadnej informacji o bonusie bez depozytu, wiec chyba cos jest nie tak.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Sprawdziłem dwie prośby co dostałem na priv. Faktycznie, wpisaliscie poprawny kod. Musicie pisać do supportu, dopisza manualnie.

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
A jeśli ktoś zrobił konto kilka dni temu a nadal nie dokonał depozytu to jutro bonus przepada czy też można go wykorzystać jeszcze ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie wiem o jakim bonusie mówisz.
Bonus od depozytu - w marcu będzie działał (otrzymasz)
Bonus bez wpłaty - &quot;Środki powinny zostać wykorzystane w ciągu 30 dni od aktywacji&quot;

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Chodzi mi o ten bonus dodający 111 pln po wpłacie depozytu ????
A jak długo czeka się na otrzymanie tych dodatkowych środków ? Czy są przyznawane automatycznie jak wcześniej włączy się ten bonus ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A jak długo czeka się na otrzymanie tych dodatkowych środków ? Czy są przyznawane automatycznie jak wcześniej włączy się ten bonus ?
Automatycznie.
Musisz wejść po depozycie do zakładki &quot;moje konto&quot;, &quot;dostępne/aktywne bonusy&quot; i go aktywować.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Ok dzięki. A jak jest w przypadku gdy mojego banku nie ma w tych dostępnych na przelewy24 ? Obojętnie jaki wybrać i przez niego dokonać depozytu ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Widocznie w tej chwili płatność poprzez Twój bank jest wyłączona. Musisz poczekać, aż będzie dostępna.

demolay 21

demolay

Użytkownik
Witam,
Czy w przypadku bonusu 100% do 111 zł zakłady akumulowane o minimalnym kursie 2.0 również liczą się do obrotu?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Też nie dostałem darmowego zakładu. Kod wpisałem dobry.
Pisałem kilka postów wcześniej, że w takim przypadku należy pisać do supportu, a oni dopiszą darmowy zakład manualnie.
Czytać, czytać i jeszcze raz czytać!

act 16,6K

act

Użytkownik
Bonus 50% do 40zł
info mail
Warunki i Zasady:

• Aby aktywować bonus, należy wpłacić minimum 80 PLN.
  • Bonus o wartości 40 PLN jest dostępny tylko dziś, we wtorek, 12 marca.
  • Wpłata i bonus muszą zostać obrócone 4 razy przy kursie 2 lub wyższym przed możliwością ich wypłaty lub przelania do innego produktu

pancio 153

pancio

Użytkownik
Siemka , korzystać teraz z: promocja 100% do 111PLN przy pierwszej wpłacie. czy czekac do końca marca i liczyc że podwoja ten bonus do 200 ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom