No mi też. Coś widocznie jest zepsute. Dlatego podałem Ci link w poprzednim pościeGdy wchodzę w ten link 1. Zarejestruj się w Betsson ze specjalnego linku:
====> SUPER PROMOCJA na Betsson<====
=====>KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ <=====
Otwiera mi się strona betsson ale taki komunikat:
"Nie znaleziono
Przepraszamy, ale żądana strona nie została odnaleziona. Być może pomoże wyszukiwanie."
Faktycznie masz NIBY. Środki zostały zarezerwowane na bonus i są dostępne tylko na zakłady. Wejdź w zakłady i normalnie będziesz mieć 110 pln na koncie zakładów sportowych...mam niby 0 zl na gre ... dlaczego ?
Nieograniczony, moje konto - dostępne/aktywne bonusy, i tam masz, że nieograniczony i ile zrobiłeś już obrotu...Jest jakiś określony czas na obrócenie bonusu ? Widziałem że kiedyś był nieokreślony, a teraz nie ma informacji o tym albo słabo szukam, jak ktoś wie to proszę o info jak najszybciej
Wiem o tym, ale jeszcze nie wpłaciłem pieniędzy bo wolę najpierw się dowiedzieć a potem wpłacić, dlatego w zakładce moje bonusy jeszcze nic nie ma.Nieograniczony, moje konto - dostępne/aktywne bonusy, i tam masz, że nieograniczony i ile zrobiłeś już obrotu...
Czyli moge obstawic tylko 1 zl bez wplaty ?Promocja z kodem "BETSSONOWSKI" jest aktualna i darmowy zakład jest za złotówkę.