mam jeszcze tylko jedno pytanko, ponieważ live chat nie działa, więc nie mam jak się dowiedzieć wie ktoś może jak rozliczają w betsson biathlon Head to head jeżeli zawodniczki były "ex equo"???
mam jeszcze tylko jedno pytanko, ponieważ live chat nie działa, więc nie mam jak się dowiedzieć wie ktoś może jak rozliczają w betsson biathlon Head to head jeżeli zawodniczki były "ex equo"???
O kim mowa ? bo też miałem taki przypadek w betsafe dzisiaj, Hauswald była równo z Bachmann, jednak to ta pierwsza była wyzej sklasyfikowana i zakład został rozliczony na plus !!
Przed chwila rozmawiałem z Supportem i nie ma żadnego limitu, promocja aktualna do poniedziałku włącznie i co ważniejsze są opóźnienia w wysyłaniu na pocztę na Onecie.
moze to juz bylo wyjasniane, ale sorry, nie mam czasu czytac 6str. tego tematu...
idzie to wyplacic od razu? a jak nie to jaki obrot? to jest freebet tak? czyli tylko zysk z kuponu dostane?