1 szymongigant Użytkownik Marzec 27, 2009 #21 Potwierdzam 9,31PLN na koncie ???? Ja obstawiam piłkę nożną mam nadzieje że można .
0 davvid89 Użytkownik Marzec 27, 2009 #23 lol na tej stronie masz baner na górze naciskasz na niego i wpisujesz swój meil tam
M 0 marcinxxx Użytkownik Marzec 27, 2009 #24 ja nawet na zakłady nie moge wejść,chyba mnie zbanowali xD
6 adizg Użytkownik Marzec 27, 2009 #25 Obrot to 3x Min kurs 1,5 Mozna grac wszystkie dyscypliny, no to jedziemy ????
I 1 icytower77 Użytkownik Marzec 27, 2009 #26 http://www.betsson.com/kampanj/formel1start09_en/?from=pSaEhk6A5_vOoE3gmmFqLPkD5jhK-ogA-c3RhcnRib251cw==
http://www.betsson.com/kampanj/formel1start09_en/?from=pSaEhk6A5_vOoE3gmmFqLPkD5jhK-ogA-c3RhcnRib251cw==
0 wacla200 Użytkownik Marzec 27, 2009 #27 zgadza sie mozna obracac na zakladac sportowych rozmawialem przed chwila na LIVE czacie
D 0 dawid-6804 Użytkownik Marzec 27, 2009 #28 Mam pytanie czy ktoś mógłby wysłac mi kod na PW , bo nie chce mi przyjść na poczte .
0 davvid89 Użytkownik Marzec 27, 2009 #29 heh coś mi się wydaje że będzie to nie dla naszego kraju ???? i kasę wszystkim zabiorą albo wypłat nie zrobią ????
heh coś mi się wydaje że będzie to nie dla naszego kraju ???? i kasę wszystkim zabiorą albo wypłat nie zrobią ????
0 davvid89 Użytkownik Marzec 27, 2009 #30 Mam pytanie czy ktoś mógłby wysłac mi kod na PW , bo nie chce mi przyjść na poczte . Kliknij aby rozwinąć... każdy dostaje inny
Mam pytanie czy ktoś mógłby wysłac mi kod na PW , bo nie chce mi przyjść na poczte . Kliknij aby rozwinąć... każdy dostaje inny
D 0 dawid-6804 Użytkownik Marzec 27, 2009 #31 każdy dostaje inny Kliknij aby rozwinąć... wiem , ale może ktoś ma kilka adresów e-mail i mógłby mi jeden kod wysłać
każdy dostaje inny Kliknij aby rozwinąć... wiem , ale może ktoś ma kilka adresów e-mail i mógłby mi jeden kod wysłać
0 jakubo Użytkownik Marzec 27, 2009 #32 Obrot to 3x Min kurs 1,5 Mozna grac wszystkie dyscypliny, no to jedziemy ???? Kliknij aby rozwinąć... to super promo taki obrot hahah .Jutro juz sobie wyplace ze 100 zl: Pozdro
Obrot to 3x Min kurs 1,5 Mozna grac wszystkie dyscypliny, no to jedziemy ???? Kliknij aby rozwinąć... to super promo taki obrot hahah .Jutro juz sobie wyplace ze 100 zl: Pozdro
136 arbiter_erhan Użytkownik Marzec 27, 2009 #33 wiem , ale może ktoś ma kilka adresów e-mail i mógłby mi jeden kod wysłać Kliknij aby rozwinąć... zaloz sobie o2 albo gmail
wiem , ale może ktoś ma kilka adresów e-mail i mógłby mi jeden kod wysłać Kliknij aby rozwinąć... zaloz sobie o2 albo gmail
D 0 dawid-6804 Użytkownik Marzec 27, 2009 #34 zaloz sobie o2 albo gmail Kliknij aby rozwinąć... Tak też zrobiłem i o dziwo kod na poczcie po sekundzie dosłownie sekundzie :-D a na Onecie nie ma do tej pory dzieki i Pozdrawiam
zaloz sobie o2 albo gmail Kliknij aby rozwinąć... Tak też zrobiłem i o dziwo kod na poczcie po sekundzie dosłownie sekundzie :-D a na Onecie nie ma do tej pory dzieki i Pozdrawiam
83,8K prof Użytkownik Marzec 27, 2009 #35 jak niemam konta na bettsson to po rejestracji moge otrzymac ten bonus 9zl+? czyu tylko dla tych co juz wplacali... itd?
jak niemam konta na bettsson to po rejestracji moge otrzymac ten bonus 9zl+? czyu tylko dla tych co juz wplacali... itd?
6 adizg Użytkownik Marzec 27, 2009 #36 jak niemam konta na bettsson to po rejestracji moge otrzymac ten bonus 9zl+? czyu tylko dla tych co juz wplacali... itd? Kliknij aby rozwinąć... Podobno nawet tylko dla nowych ???? Sprobuj, mysle ze dostaniesz
jak niemam konta na bettsson to po rejestracji moge otrzymac ten bonus 9zl+? czyu tylko dla tych co juz wplacali... itd? Kliknij aby rozwinąć... Podobno nawet tylko dla nowych ???? Sprobuj, mysle ze dostaniesz
83,8K prof Użytkownik Marzec 27, 2009 #38 Podobno nawet tylko dla nowych ???? Sprobuj, mysle ze dostaniesz Kliknij aby rozwinąć... napisalem do ciebie na gadu-gadu odpisz
Podobno nawet tylko dla nowych ???? Sprobuj, mysle ze dostaniesz Kliknij aby rozwinąć... napisalem do ciebie na gadu-gadu odpisz