hehe,ruletke to najbardzije pokrecona i nieobliczalna gra, ciekawe czy oni to jakos ustawiaja czy poprostu tak wypada ze 7 razy jakis kolorwiem ze nadywzke mozna przelać.
7 z rzędu czerwone z czego 4 x liczba 23 ????
Nie wcale nie jest podkręcona
hehe,ruletke to najbardzije pokrecona i nieobliczalna gra, ciekawe czy oni to jakos ustawiaja czy poprostu tak wypada ze 7 razy jakis kolor
Ja przelalem ponad 70 z tych spinow dzieki ruletce, ale to co sie pozniej dzialo na tej grze to masakra.może tak wypadac bo na żywo tez są takie serie, a liczby też często powtarza, grałem troche w ruletke i dla mnie to najbardziej pojebana gra jaka może być
no no widze ze seryjki sie ostre trafiaja ruletka w tym casynie jest ????Ja przelalem ponad 70 z tych spinow dzieki ruletce, ale to co sie pozniej dzialo na tej grze to masakra.
serie
0
8
8
0
3
3
0
17
17
3
3
MASAKRAAAAAAA
Tak zagraj sobie jeszcze raz na bj może znów Ci się uda. Wypłacać możesz już od 40zł, bez obrotów.ja uznałem, że w kasynie wiele nie ugram, na tej grze ugralem 1,30 E i pozniej zagralem za 1 E w bj i wygralem i od razu przelalem na zaklady te 1 Euro ponad bonus i obstawilem za wszystko i wedzlo jest ponad 12 i mam pytanie kiedy bede mogl wyplacic pieniadze, po uzyskaniu min wyplaty czyli te 80 zl czy musze na zakladach jakis obrot robic, a i jeszcze ten 1,3 E co zostalo w kasynie to mozna wykorzystac bo zostalo na koncie
to jesli ci zostało to w kasynie to możesz grać za to , ja grałem na bonusie od depozytu i niby tez przed skończeniem obrotu nie mozna było przelewac na zakłady, a w końcu można byłoja uznałem, że w kasynie wiele nie ugram, na tej grze ugralem 1,30 E i pozniej zagralem za 1 E w bj i wygralem i od razu przelalem na zaklady te 1 Euro ponad bonus i obstawilem za wszystko i wedzlo jest ponad 12 i mam pytanie kiedy bede mogl wyplacic pieniadze, po uzyskaniu min wyplaty czyli te 80 zl czy musze na zakladach jakis obrot robic, a i jeszcze ten 1,3 E co zostalo w kasynie to mozna wykorzystac bo zostalo na koncie
o kurde i to wszytko z 3 spinow ???? :spokodfhgfh::spokodfhgfh:Panowie jak wy przelewacie ta kase ? ja mam co takiego :
niby mam 230 ojro i 15 free krecen ale jakos nie wierze ,ze tyle wygralem . A przelac chyba nie moge
ok przelalem na zaklady :i teraz pytanko moge to normalnie wyplacac ? czego potrzebuje betsafe dowodzik starczy do weryfikacji ?
edit 2 : wyslalem im emaila do supportu ze scanem , wplacilem 25 na mb i wyplacilem wstepnie 400 zl zobaczymy co bedzie ? dlugo wyplacaja ?
edit3 : dzieki M@estro