uzytkownik-23347
Użytkownik
się wymęczyli ???? 3 spiny , to chyba ciężko coś z tego ugrać ...
Ale przeciez jest napisane obrót 35... Wiec chyba nie mozna przelewac? :-|tak, jesli nie masz obrotu, to mozesz przelac jedynie nadwyzke
np. ze spinow masz 10E, ugrales na 14, wiec 4E mozesz przelewac
dobre i to ja ugrałem 4 euro i pruboje rozmnozyc na bjsię wymęczyli ???? 3 spiny , to chyba ciężko coś z tego ugrać ...
to miałeś szczęście ???? albo ja pecha :jezora: jeśli komuś się uda coś z tego ugrać, to próbujcie grać na Crusaiders of Fortune ???? bardzo dobra gra, pamiętam , że na innych kasynach też grałem i się opłaca w te slotydobre i to ja ugrałem 4 euro i pruboje rozmnozyc na bj
Zdziwilbys sie bo wyplacili bez problemu i jeszcze przeprosili za zamieszaniea ja wyciągnąłem ze spinów 130 000 009 Euro i betsafe zbankrutował. ???? Wy sie cieszycie, a i tak nikt z was nie wypłaci ???? ???? ???? --- 0.00 ze spinów ???? ???? ????
mogłeś to przelać, jak taką ładną kaskę ugrałeś :spokodfhgfh:Dokładnie, nawet nie opłaca się grać, bo ten obrót z 3 spinów jest straszny....35x. Ugrałem 49euro z nich, to fakt ale i tak po 30min już tego nie było a wypłacić sobi nir mogłem