>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe znowu 3 spiny!

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
dobre i to ja ugrałem 4 euro i pruboje rozmnozyc na bj
to miałeś szczęście ???? albo ja pecha :jezora: jeśli komuś się uda coś z tego ugrać, to próbujcie grać na Crusaiders of Fortune ???? bardzo dobra gra, pamiętam , że na innych kasynach też grałem i się opłaca w te sloty ;)

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
a ja wyciągnąłem ze spinów 130 000 009 Euro i betsafe zbankrutował. ???? Wy sie cieszycie, a i tak nikt z was nie wypłaci ???? ???? ???? :p --- 0.00 ze spinów ???? ???? ????

C 174

cezi77

Użytkownik
a ja wyciągnąłem ze spinów 130 000 009 Euro i betsafe zbankrutował. ???? Wy sie cieszycie, a i tak nikt z was nie wypłaci ???? ???? ???? :p --- 0.00 ze spinów ???? ???? ????
Zdziwilbys sie bo wyplacili bez problemu i jeszcze przeprosili za zamieszanie;)

mroku 104

mroku

Użytkownik
Dobra panowie ale ten temat nie jest do chwalenia się ile kto wygrał/ile kto stracił.. Z wyplata nie powinno byc problemów, wiec po co zbedna dyskusja?

W 0

warrez

Użytkownik
Dokładnie, nawet nie opłaca się grać, bo ten obrót z 3 spinów jest straszny....35x. Ugrałem 49euro z nich, to fakt ale i tak po 30min już tego nie było a wypłacić sobi nir mogłem

endriu 361

endriu

Forum VIP
Dokładnie, nawet nie opłaca się grać, bo ten obrót z 3 spinów jest straszny....35x. Ugrałem 49euro z nich, to fakt ale i tak po 30min już tego nie było a wypłacić sobi nir mogłem
mogłeś to przelać, jak taką ładną kaskę ugrałeś :spokodfhgfh:

kalemba_9 5

kalemba_9

Użytkownik
Panowie.Nie czytalem tematu bo duzo tego.Prosze o odp:
Czy jesli przelalem 5 euro na zaklady to musze je jakos obrocic, czy moge wyplacic???

Do góry Bottom