Gra legalna jest tylko u bukmacherów z polską licencją udzieloną przez Ministerstwo Finansów. Betsafe czy Betsson nie mają. Jednak Polacy tam grającytat z dnia 19 grudnia 2019 21:18 przez kamilcia21
To znaczy, że Betsafe jest obecnie legalnym bukmacherem w Polsce?
grałem wiele razy mnostwo wypłat na ponad 5 k i wszystko okcytat z dnia 23 grudnia 2019 16:17 przez lubuszaninSzopki z wypłatą w Betsafe!
Krew mnie powoli zalewa z wymogami Betsafe odnośnie weryfikacji konta.Zlecilem wypłatę w zeszłym tygodniu i co się dzieje.Potrzebny skan dowodu(2str)Ok.Dostarczony.Nastepny wymóg!!!Rachunek.Energia ,czynsz gaz.Dostarczone.I 3 wymóg skan karty bankowej nr taki i taki (2 str na odwrocie podpisana)i dalej Ostatnio cofnęli mi zleconą wypłatę z działu wypłat z powrotem na konto(aby grać ).To ja im z powrotem środki do wypłaty i szopka trwa do teraz.Nr buta pewnie potrzebny.Nie polecam tego buka.Robia problemy
A mi robią problem z wypłatącytat z dnia 23 grudnia 2019 17:55 przez makalele007
grałem wiele razy mnostwo wypłat na ponad 5 k i wszystko ok
Miałem to samo zarówno na betsson jak i betsafe i na następny dzień konto było uznane jako zweryfikowane. Jesteś pewny, że to nie od bonusu cofają wypłatę ? Betsafe to porządny bukmacher, założę się, że wyjaśnisz sprawę po Świętach Ewentualnie spróbuj mailowo, chociaż mi też jeszcze nie odpisali, a nie ma chyba tak jak na Unibecie, że czat po angielsku w najgorszym wypadku.cytat z dnia 25 grudnia 2019 21:33 przez lubuszaninSzopka z Betsafe właśnie trwa nadal.Cofneli mi wypłatę i skierowali środki z powrotem na konto(aby grać) Wysłałem im wszystkie skany kart jakie mam (niewystarcza)Czat Polski nie działa od 2 dni.Wyslalem im właśnie maila z konkretnym zapytaniem jaki dokument jeszcze potrzebują.Pozyjemy , zobaczymy co odpowiedzą.Mam Konto w ich bliźniaczej firmie Bettson (zawiesiłem)i tam nigdy nie było problemów z wypłatami.Czyzby coś im się odmienia ,a może ja popełniłem błąd że przy ogólnej wpłacie 300 i ich bonusach zleciłem od razu wypłatę 1500.Nie odpuszczę im i nie zniechęca mnie.Po takich krzakach jak ruski to mógłbym się tego spodziewać,ale nie po Betsafe
Na stronie bukmachera znajdziesz kto udzielił im licencji.cytat z dnia 28 grudnia 2019 20:46 przez lubuszaninPOMOCY potrzebuje!!!Jeśli ktoś może udostępnić adres firm które mają pieczę nad bukami zagranicznymi (Reklamację)to będę wdzięczny
Wez nie pisz takich glupot bo jak to czytam to mi kartofle w piwnicy zaczynaja gnic.cytat z dnia 13 stycznia 2020 13:39 przez ricken1993Brak słów na tego buka, wplaciłem sobie 80zł w listopadzie, obracałem, aż wkońcu 4500 się zrobiło na koncie, zleciłem 2 wypłaty zarządali weryfikacji, zweryfikowali pomyślnie, i usunęli opcję wypłać: Once this routine review is done with rest assured that you will be notified immediately. I sobie czekam tak od 20 grudnia żałosne, nic kasy nie odzyskam