TakPolacy moga grac na betsafe? Jest jakas apka do grania ? Wyplaty na ecopayz sa mozliwe?
chłopie o czym ty piszesz ja u nich czasami trafie mecz ktory znam juz wynik a oni maja go jeszcze w ofercie i go postawie i mi kuponu nie anuluja a ty takie bzdury piszesz to samo jest na betssonieWitam,to mój pierwszy post.Ostrzegam przed tym bukiem,kiedy wygrasz u nich po normalnym kursie na live mogą uniewaznic zakład z powodu błedu technicznego,gdy przegrasz oczywiscie wszystko jest cacy.Kiedy sie orientują że klient raczej wygra zakład unieważniają go z powodu ich zdaniem błedu technicznego,jak w starych perelowskich komediach klient nic dla nich nie znaczy
Spytalem na czym polegal ten bład,odpowiedz zagrał pan zakład który nie powinien byc wystawiony.Podobne zakłady były u innych buków ale tam nie mialem srodków,jeśli rzeczywiście był błąd to jest to możliwe , ale tak jest w każdym bukmacherze . Betsafe jest renomowaną marką , i na pewno jednym z najlepszych bukmacherów
Duzo to znaczy ile? Ja gram za wysokie stawki od wielu lat i zero problemow. Szybkie wyplaty, zero limitow, mega bogata oferta. Jeden z najlepszych bukow dostepnych obecnie dla Polakow. Swietnie, ze wrocili w tamtym roku do PL po chwili przerwy.cytat z dnia 19 grudnia 2019 20:07 przez veni777Witam. Przestrzegam wszystkich przed tym bukmacherem. Wygrałem u nich sporo pieniędzy i zamknęli mi konto podając lakoniczną przyczynę złamania przeze mnie jakiegoś punktu regulaminu. W dodatku straszą, ze poinformują odpowiednie instytucje?! Złodziejska firma !!
To znaczy, że Betsafe jest obecnie legalnym bukmacherem w Polsce?cytat z dnia 19 grudnia 2019 20:47 przez ranczo0123
Jeden z najlepszych bukow dostepnych obecnie dla Polakow. Swietnie, ze wrocili w tamtym roku do PL po chwili przerwy.