Wybaczcie ,ze nie odpisałem wcześniej przez brak czasu. W dodatku wiele się zmieniło i po części moje zdanie na temat betsafe.
Konto założyłem kilka lat temu, ale na założeniu się skończyło bo nigdy nie wpłaciłem tam ani złotówki. Drugiego konta też nie miałem, cały czas korzystałem tylko i wyłącznie z całorocznego. Teraz chciałem spróbować czegoś innego i stwierdziłem, że założę tu konto, ale na wszelki wypadek wpisałem w przypominani hasła swój mail i okazało się, że mam tam już konto. Po sprawdzeniu danych nie wiem już teraz dlaczego wyszło, ze jest zła data urodzenia. Napisałem więc do supportu i dostałem zielone światło na grę, miałem tylko dosłać dowód. Szczęście dopisało, wygrałem pieniądze, a gdy przesłałem dowód był odrzucany, aż w końcu zablokowano moje konto z początku nie podając przyczyny. Zacząłem pisać z supportem który najpierw chciał mi wypłacić nawet niecałą wpłaconą przeze mnie kwotę. Ostatecznie po kilku dniach pisania została wypłacona cała zarobiona przeze mnie kwota.
Nie miałbym żadnych pretensji gdybym nie dostał zielonego światła do gry od supportu. Gdybym założył nowe konto to pewnie też zablokowaliby tłumacząc, że na ten adres istnieje konto w ich bazie. Dlatego użyłem starego upewniając się wcześniej, że mogę go użyć. Zostałem wprowadzony w błąd przez osobę z livechatu, ale ostatecznie sprawa po kilku dniach zakończyła się pozytywnie.