amadeuszmozart
Użytkownik
20:45 Liga Mistrzów - Atletico Madrid + Man City WAS 2.05 | Super kursy | Super kursy
co to za zakład? WAS?
co to za zakład? WAS?
nie rozumiem jaki masz problem? ja jak wygrałem kasę w zakładach to jak wysłałem swoje skany dokumentów to na drugi dzień miałem już wypłatę na skrill. Coś mi tu nie gra....Mi się zdarzył pewien wygrany zakład live, czekam na pieniądze grubo ponad pół godziny- czat niedostępny, na odpowiedź mailową trzeba trochę poczekać.
Muszę zweryfikować swoją opinię o bukmacherze - dopóki się za wiele u nich nie ugra, jest wszystko ok. W przeciwnym razie robią wszystko, żeby człowieka zniechęcić, ociąganie się z akceptacją wypłat, mrożenie pieniędzy z depozytu nie wiadomo gdzie przez kilka dni. Anulowali mi kilka wypłat z powodu braku dokumentów - po czym systematycznie pieniądze wróciły na konto gracza po kilku dniach od pozytywnej weryfikacji dodatkowej. Trzeba uważać i pilnować każdej wypłaty, czy rozliczonego zakładu.
Czyli jak rozumiem mogą odebrać wszelkie wygrane ( nie wiadomo brutto czy netto) i nie będą się z tego tłumaczyć ? jak inaczej mam rozumieć ten zapis ?8.11 Możemy zamknąć Konto użytkownika, anulować i/lub cofnąć wszelkie wygrane dostępne w ramach salda âDostępnych środkówâ (po potrąceniu stosownych opłat za wypłatę środków), odmówić wypłaty wygranej i/lub w miarę potrzeby obciążyć konto (w związku ze szkodami spowodowanymi przez użytkownika), bez konieczności wskazania powodu lub uprzedniego poinformowania użytkownika. Jeśli dojdzie do takiej sytuacji, uhonorowane zostaną wszelkie zobowiązania umowne obowiązujące w momencie zamknięcia konta.
Dzięki za info, trzeba omijać Safe bo to faktycznie niema sensu.Egreg wczoraj postawił zakład, a dzisiaj po zalogowaniu dostał informację o nowym regulaminie. Nie ma to nic wspólnego, z wcześniej postawionym zakładem. Betsson też zmienił regulamin, po zalogowaniu miałem podobne info.
Taki zapis (w tej lub innej formie) znajdziesz w każdej firmie bukmacherskiej. Nie dajcie się zwariować bo jeszcze nie słyszałem by ktoś kto nie łamał regulaminu został pozbawiony środków. Dajecie się manipulować grupce idiotów co wpadli na abusowaniu bonusów i próbują jakoś odzyskać hajs.Witam
Konto na Betsafe założyłem już ze 2 lata temu , ale do tej pory nic nie wpłaciłem. Wczoraj zalogowałem się pierwszy raz po tej długiej przerwie , wpłaciłem depozyt i postawiłem ( prawie za cały depozyt ) na jutrzejszy mecz p. noznej na IO.
Dzisiaj się loguję i dostaję info o zmianie regulaminu , czytam i co tam znajduję ?
Czyli jak rozumiem mogą odebrać wszelkie wygrane ( nie wiadomo brutto czy netto) i nie będą się z tego tłumaczyć ? jak inaczej mam rozumieć ten zapis ?
Czy wcześniej był taki zapis w regulaminie ?
Podejrzewam że taki zapis w regulaminie jest całkowicie bezprawny nawet na Malcie.
Down
Być może faktycznie od 01-08-16 są jakieś zmiany w regulaminie i dzisiaj każdy dostał takie info.
Rozumiem że nie możesz tego potwierdzić bo nie masz tam konta ?. Możliwe że taki zapis w reg. był już od dawna , może ktoś to potwierdzić ?