Nie warto zaglądać do tej żałosnej instytucji. Limity jak dla dzieci z przedszkola.
Walczę o wypłatę od kilkudziesięciu dni i nici.
Anulowali u mnie część zakładów i dzisiaj napisali, że oddadzą tylko część mojej wpłaty (moją wygraną anulowali).
Uważajcie na tych złodziei. Niewypłacalni.
???????????? BETSYF!
Rano wstaję i dostaję takiego maila od tej żałosnej firmy:
Witamy ,
Uprzejmie informujemy, że po szczegółowej analizie Pani, nasz Dział Kontroli Gier podjął decyzję o jego zamknięciu.
Decyzja ta została podjęta po sprawdzeniu wszystkich dowodów naszego dochodzenia, w wyniku którego jesteśmy pewni, że złamała Pani nasz Regulamin, którego warunki zostały zaakceptowane podczas rejestracji konta. Jednocześnie decyzją Działu Bezpieczenstwa, został Pani wypłacony ostatni depozyt, wygrane zostały skonfiskowane.
Jest to ostateczna i nieodwolalna decyzja, która została zatwierdzona przez nasz Zarząd. W związku z tym Betsafe nie odpowie na żadne dodatkowe pytania dotyczące tej sprawy.
Pozdrawiam,
Karolina
Betsafe Customer Support
Safepay Malta Limited
Phone: +48 224 90 67 50
Wypłacili 100 zł.
Wpłaciłam tam 300 zł. Wygrałam prawie 550 zł.
Wcześniej wysłałam wszystkie wymagane dokumenty i porozmawiałam z Panem Szpakowskich (nie mylić z Dariuszem).
Pan pyta się mnie na końcu co to jest moneybookers i po mojej odpowiedzi stwierdza, że jestem w błędzie i na moim koncie gra ktoś niż ja - paranoja.
Czytałam sporo opinii o nich i są takie osoby, które bronią i chwalą tego BETSYFA.
To ciekawe co napiszą po tym.
Nadmienię, że limity miałam już po kilku dniach a grałam od 50-100 zł/zakład.
Szukają byle pretekstu, aby zamknąć konto.
Gram w paru innych podobnych firmach i nigdy nie spotkało mnie coś podobnego.
UWAGA - Złodzieje!!!